You are here

INDESIT WITP 102 NEM CENTRIFUGÁL

8 posts / 0 new
Last post
retrocomputer
retrocomputer picture

Köszön!

A készülék az mosás utáni elsö centrifugálás elött csak lassan és sokáig forgatja a ruhát. Áramtalanitás majd áram alá helyezés után néha helyesen folytatja a mosást.

INDESIT WITP 102

A segítséget előre is köszönöm

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
MZperX
MZperX picture

Üdv' Mindenkinek! Úgy bírom az olyan ügyfeleket, akik felhívnak, telefonban segítek, probléma ingyen megoldódik, és utána tojnak arra, hogy még egy szer felhívjanak, "kösz', jó lett". Szerencsére van kivétel. Miről jutott ez az eszembe? A tanyán is csípem azt aki kérdez, aztán ..szik velünk megosztani a megfejtést. Ezt pedig csak azért írtam le, mert keringenek itt mindenféle legendák menetzárlatos motorról, meg motorcseréről. A minap megint beleszaladtam egy ilyen hibába. ALAPOS!!! motorpucolás, új szénkefe és MŰKÖDIK!

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
A tanyán is csípem azt aki kérdez, aztán ..szik velünk megosztani a megfejtést. :taps:

Üdv! Miki.

0

MZperX
MZperX picture

Üdv'! Kérlek, ne hagyj hülyén meghalni! Meg a többi tanyást se.... MI LETT A VÉGEREDMÉNY? Szeretem az olyan ügyfeleket is, akiknek -én hülye- telefonon segítek, és jó ha két százalékuk hív vissza, hogy közölje: "Kösz', jó lett"!

0

MZperX
MZperX picture

Üdv'! Mi lett a végeredmény???

0

MZperX
MZperX picture

Üdv'! MOSD KI A MOTORT! Na jó, a sűrített levegő is megteszi. Jobb híján javaslom a legközelebbi benzinkút pumpáját. A legutóbbit én tényleg kimostam. Kerti slaggal, a csapágyakat lehetőség szerint kikerülve, kitakarva. A kommutátort pedig végig kapargasd ki tisztára, enyhe simogatás utána polírpapírral, kifúj, szárít, összerak!

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Ilyesmit csinál?

http://elektronline.hu/wwwboard/thread.php?sorszam=605532&reply=6

Tehát nem centizik csak kb. a mosásnál nagyobb de a centrifuga fordulatnál kisebb fordulaton forog centizésnél, és nem lép tovább

0

retrocomputer
retrocomputer picture

Köszönettel megpróbálom ezeket

0