You are here

Indesit WITP82 hiba kód jelentése? (A bal első LED villog)

7 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. mindenkinek . Indesit WIN 82 bekapcsolás után el kezd szivattyúzni és rövid idő után kimegy hibára . Balról az első led villog . Meg volna valakinek ennek az értelmezése , nekem valahol meg van papirón , de nem most találom.

Te is adhatsz beszédesebb címet.
Most még kijavítottam!
Kalex

Comments
lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

A vízszintszabályzót is érdemes ellenőrizni mert arra is ad F8-at néha.

0

sánta jozsef
sánta jozsef picture

F8 hibával már én is jártam így de nem a fűtő körbe volt a hiba hanem a motort kellet cserélni üres állapotba ment szépen de mikor terhelés alá került a motor F8-hibával állt ki a motor kollektort szeleteit nézd át nem-e látsz rajta égés.A motor csere megoldja a problémát.

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !
Ha a vízszintes sor első LED villog az F8 hibakód.
Vízfűtőegység reléje beégett (csak a
nyomáskapcsoló „üres” állapotában) vagy
a nyomáskapcsoló „üres” állapotban
ragadt (üres és tele együttes jelzése).

0

ityvity
ityvity picture
*

Üdv.Meg őrit ez a hülye gép . Mosáson (bár melyik program) szabályosan fel veszi a vizet melegít , de a motor meg sem moccan és mikor oda ér az öblítéshez belekezd egy végtelen szivattyúzásba. Centrifugára kapcsolva 10-15 másodperc múlva kimegy F8-ra (vízszintes sor bal első led villog). Bele próbáltam 2 motort (igaz kínait , mert most nincs átalakított csatis CESET-em), cseréltem már preszosztátot ki próbáltam egy másik panellal , írtam bele egy másik eepromot , lehúztam a fűtő szálat de semmi sem hatotta meg a hiba maradt . Rá mértem a motorra fent a panelnál de nincs vezeték szakadás ,még mi okozhatja ezt a hibát?

0

levente
levente picture

Szia.
Az ajtózár jo e ? Teljesen jol müködik ?
Üdv.

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , így most hogy kérdezed megnéztem a zár lezár , de van valami árulás mert centrifugán ha leveszem a fűtőszál sarukat nem megy ki hibára csak a végtelenségig szivattyúz és ki be lehet kapcsolni , de a saját vagy kívülről rá kasztot fűtővel 10-15 másod perc azt hiba és csak áramtalanítással lehet meg szakítani.

0