You are here

Indesit WT102EX siet

9 posts / 0 new
Last post
Kcsaba
Kcsaba picture

Üdv!

Ez a gép a következőket produkálja:
Egyszerűen felgyorsult, elindítja az ember a programot és kb 3 perc alatt meg is csinálja. Víz be, már öblít is, centrifuga és kész!
Persze a ruha nincs kimosva....

A kollégámé, ha hazaérek akkor kellene ránézni. Programkapcsoló lehet?

Comments
city217
city217 picture

Szia.
Honnan érsz haza? Vagy már átmentél Gyurcsókba? :)
Egyszerűen energia takarékos, vagy nézd meg a fűtését. :)
Üdv.

0

Kcsaba
Kcsaba picture

Üdv!

Jelen pillanatban Irakban dekkolok. Hónap végén irány haza. A gép panelját elvitték hozzám de indulás előtt egy nappal, tehát nem bírtam ránézni. Mi tagadás nem is tudtam milyen baja van, csak most szóba jött itt kint(mert ő is itt múlatja az időt) és akkor mondta el a hibajelenséget. Én meg kiváncsi vagyok, vajon találkozott-e már valaki ilyen problémával. Most már nem vagyok benne biztos hogy elektronika hiba, inkább tippelnék mechanikaira. Bár még én mosógéphez nem nyúltam soha. És van egy mosogató is de az egy másik topik lesz.

0

city217
city217 picture

Szia.
Hamár ilyen jól elvagytok ott kint, akkor azt is elmondhatnád hogy miújság a tevékkel.
Volt már egy kezdő mosógépszerelőnk, nézd át a topic-at. Nem lesz egyszerű eset,de mi mindent megfogunk tenni.Csak azt nem értem miért kell ilyenkor még érdeklődni? Nem mértél semmit, nem tudod a színét, vagy az legalább meg van?. Na nem untatlak, milyen íze van a tevetejnek?.

Üdv.

0

Kcsaba
Kcsaba picture

Kissé el vagy tájolva. Benned még mindig a Chrudinák féle kép él ezzel a régióval kapcsolatban. Ez a vidék 10 éven belül gazdagabb lesz mint Európa jónéhány országa. Nincs adó, illeték stb. Modern irodaházak, villanegyedek, luxusautók. Tevét elvétve látsz vidéken. Vannak szegények is persze, de nem ez a jellemző. Ezt a dinamikus fejlődést bárki megírigyelhetné. Ha van olaj van pénz.

A szine már megvan, fehér!:)

0

city217
city217 picture

Szia.
Bennem még Aladin a lámpával, a repülő szőnyeg, és Alibaba és a negyven rabló él. :) Na jól kivicceltük magunkat, örülök hogy értetted. Ha hazajöttél és kezedben lesz Isaura /mosógép/ akkor visszatérünk rá.
Üdv.

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

A hibaleírás szerintem nem megfelelő nézd meg mit csinál a gép. Ha a programja valamilyen hibát észlel akkor általában vízfelvételt csinál, ürit majd a lakat jel és valamilyen hibakód villog.
Maga a program software ilyen hibát nem tud csinálni. Szerintem a gépben vizsgáld a panel működését lehet, hogy nem vezérlés probléma.

0

Kcsaba
Kcsaba picture

Üdv!

Teljesen igazad van! Újra kikérdeztem a gazdit, kissé félretájékoztatott. Víz be, víz ki és leáll. Azt hiszem valóban célszerübb előbb megvizslatni és ha elakadok akkor kérdezni. Addig jegelem a dolgot, majd otthon visszatérek rá.

0

kolya61
kolya61 picture

Szia Csaba !
Most city-nél a pont ! :)
Ha itthon vagy , mérsz és leirod akkooo folyt.köv.
Miki.

0

Sponsored links