You are here

Jama Távirányító

5 posts / 0 new
Last post
buszosgyuri

Tiszteletem uraim!

Egy kérdés.A TV távirányítóról nem működik,Az én feltevésem mivel a távirányító
működik (Ezt onnan tudom hogy az infraled világit ti tudjátok hogy hogy szoktuk nézni).De az is elképzelhető hogy ,úgy tesz mintha jó lenne de a rezonátor nem ott rezeg ahol kellene,vagy a végső eset amikor a készülék a rossz.Ja persze a
Készülék gombról működik!
Nektek véleményetek?
Üdvözlettel:buszosgyuri

Comments
Lengyi

Vigyázz, hogy gyenge elem meg ne szívasson!!! Tud furcsa dolgokat produkálni.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Jaca
Jaca's picture

Szia!

Könnyen lehet, hogy az infravevő adta meg magát, elengedte a forrasztás, vagy sak egyszerűen beporosodott. Nézd meg a vevő fele menő csatlakozásokat is, ha nem a főpanelen van.Nekem a Panasonicban volt egy lencse is előtte, és iszonyúan be tudott porosodni, csak közelről működött. Esetleg próbáld meg egy tanítható távval, ha azzal se megy, tuti a vevő.

Üdv: Jácint

0

Vote up!

You voted ‘up’

geza682

geza682 Üdv! Egy jamával már én is jártam úgy hogy nem segített azt hiszem a háózati kapcsoló kék ledje mellett van az infra vevő ha van szkópod nézd meg vmelyik lábon a 3 közül ott kell lenni az +5 volt-nak ?;a Testnek ;és a vett négyszög jelnek . ha ott jó végig kell keresni ,hogy hová megy a négyszög jel a poci felé és vmi felhúzó ill. lehúzó ellenállás is lehet szakadt. Az biztos hogy a prociba be kell jutnia a jelnek ha eddi jó akkor vagy proci vagy vmi opciós hiba amit én sem ismerek.

0

Vote up!

You voted ‘up’

nagypapi

Sziasztok!Ha ez a kék ledes tv,akkor tudok hozzá távirányítót adni,s lehet talán infravevőt is.Opció problémához sajnos látnia kell a távszabot,de ha jól rémlik akkor nem lehet kikapcsolni szervízmódban.

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content