You are here

JVC BR-S605E Profi Videómagnó Javítása!

4 posts / 0 new
Last post
yana
yana picture

Üdv. mindenkinek!

Segítséget kérnék egy JVC BR-S605E videómagnóhoz.A készüléket bekapcsolom a főkapcsolóval hátul majd a operat gombbal elöl és berakom a kazettát,de nem indul a lejátszás ha nem az E41 majd az E56 hibakód lesz kiírva.Funkciókra nem reagál mint ha lefagyna a készülék.Esetleg lenne valakinek ötlete?Köszönöm!

File attachment: 
Comments
perlaci
perlaci picture

Üdv!
Be viszi a kazettát a fészkébe ugye, és ott áll. Ez ha jól emlékszem szenzor hiba. Ugy tudom a szalag szakadás hibakódja a 41. Sajnos lehet keresgélni mert nem az érzékelők halnak meg, de azért ellenőrizd. Üres kazettát tegyél bele és takargasd a szenzorokat. Azt is ellenőrizd hogy a kazetta fészek rendesen beül e a helyére és ezt a kapcsoló is jelzi. Vigyázz mert a készülék ugyan infra adókkal szerelt de a vevők nem mindegyike szűrős így a lámpa fénye becsaphatja.
Laci

0

yana
yana picture

Szia!Igen beveszi majd megáll és nem fűzi ki a szalagot és nem enged se milyen gombot sem működtetni .Holnap meg is nézem a szenzorokat,a kazetta ha jól emlékszem teljesen lemegy a helyére.Köszönöm az ötletet!Üdv:Yana

0

perlaci
perlaci picture

Üdv!
Még egy ötlet.
Ezeknél a gépeknél van "Hold" kapcsoló van hogy jól elrejtve kisajtó mögött. Illetve egy remote kapcsoló ami arra szolgál, hogy ha montírozóval használják ne lehessen az előlapi kezelőszervekkel is piszkálni. Nézd meg ezeket is hátha ezek rosszak.
Laci

0