You are here

Kattogós Weller páka (24V/50W) eladó

9 posts / 0 new
Last post
formasu
formasu picture
*

Sziasztok!

Kattogós Weller páka /24V, 50 Watt/ működő állapotban, trafó, és pákatartó nélkül, a képen látható állapotban eladó! Eredeti szilikon kábellel, a benne lévő 7-es forrasztó hegy nem új, de használható. Az ára: 24000 Ft.

File attachment: 
Comments
robi69
robi69 picture

Üdv. Nekem meg páka hegyek kellenének...

0

_Stalker_
_Stalker_ picture

Szia!

Weller pákahegyek eladók

Nekem vannak eladó pákahegyeim.

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Nekem is.

0

formasu
formasu picture
*

Sziasztok!
Páka nélkül nem tudok hegyet adni. esetleg a pákával együtt még néhány új állapotú hegyről beszélhetünk.

 

0

robi69
robi69 picture

Hali nekem van meg 4db pákám csak fogy a hegy..........

0

formasu
formasu picture
*

Szia!

Én ezt, vagy ilyen pákákat a 80-as években, és a 90-es évek elején naponta 8 órán keresztül, szinte folyamatosan használtam, ill. be volt kapcsolva, és egy hegy (amit a 80-as években vásároltam!!!) közel kettő évig is használható volt (60/40-es ólmos forrasztó ónnal), és a mágnes kapcsoló minimum 5-6 évig!  A fűtőtest ált. csak akkor ment tönkre, ha a mágneskapcsoló meghibásodott,  "beragadt", azaz nem kapcsolt ki normálisan.  Egy-két évenként egy-egy darab hegy vásárlása szerintem bele fér...

Ami forrasztó pákáim vannak /Weller, Ersa, Lötring) azok mind a 80-as évekből valók, és a tartalék hegyek is. Nem tudom, hogy ami pákákat, hegyeket mostanában lehet vásárolni, azok minősége , tartóssága egyezik-e a 35 évvel ezelőttihez?

0

Csaba1002
Csaba1002 picture

Szia! Anno kb, 200 ilyen kattogós Wellert szervizeltünk. Amíg jöttek eredeti alkatrészek addig nem volt baj. Aztán leváltották a magyar utángyártotra. Igen gyenge minőség, durva mérethibák. A Puskás hegye annyira el volt rontva, hogy a páka hegy leszorítón átesett. Csak egy fél mm-el volt vékonyabb a kelleténél.

0

gyula.maestro
gyula.maestro picture

Szia!
Nálunk a munkahelyen több gyártó pákaállomása is használatban van, Weller, Pace, Ersa. Maximum 3 hónapot bírnak a pákahegyek a gyártósoron. Elvékonyodnak, majd kilyukadnak. Napi 8 órát vannak használva 360 Celsius fokon.
Az ólommentes ón nagyon igénybe veszi a hegyeket.
Üdv.:
Gyula

0

Sponsored links