You are here

Kdl49we660 tekercs

9 posts / 0 new
Last post
Balázs
Balázs picture

Sziasztok 

Hozták egy Sony tv-t  Kdl49we660 a táp panelen hiányzik egy tekercs kiolvasztotta magát. Sehol nem találom a készülékben, hol tudok ilyet rendelni? Vagy ha lenne valakinek bontva megvenném. 
Köszönöm Balázs 

File attachment: 
Comments
KGL
KGL picture

Szia, pl innen.

0

Balázs
Balázs picture

Szia
köszi megrendeltem
Balázs

0

Balázs
Balázs picture

Sziasztok megjött az új tekercs de ezzel is csak egy pillanatra van háttérfény, majd 6-ot villog. Szétszedve látható minden led világít, teszterrel is egyforma a két csík. Led hiba lesz, vagy a nem megfelelő tekercs szivat? Mennyire érzékeny a tekercsre? Próbáltam pár darab bontott Samsung és LG lapról bontott tekercsel is, de egyikkel sem jó.
Köszönöm Balázs 

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Hátlapban nézted? Általában a forró tekercs amikor leesik beleolvad valahová a műanyagba... Volt amit visszaforrasztottam, és évek óta működik... Máshonnan bontottat is tettem már be, azzal is működött, valószínű itt más hiba is van, a tesztered mekkora árammal működik, átverős lehet az üzeminél jóval kisebb áram...

0

Balázs
Balázs picture

Szia
Megtaláltam tényleg a hátlapba volt beleolvadva, de azzal se jó. Rendelek egy led garnitúrát hozzá, aztán meglátjuk.

Köszi
Balázs

0

Balázs
Balázs picture

Sziasztok
Kicsit megszivattam magam, mert kijelző nélkül próbáltam hogy lássam a ledeket, ezért állt le. Viszont korai volt az öröm, az eredeti és a rendelt tekercs is izzik 5 perc után és leáll a tv. Ezt okozhatja led hiba? Most már elbizonytalanodtam hogy a ledek, vagy a tekercs szivat engem? 

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Akkor viszont nem 6 villogással állt le, hanem 5-tel... Az elkók hogy érzik magukat az SPRO panelen? LED miatt ritkán melegszik el.

1

manyizoli
manyizoli picture

Szia,

Itt látszik mi van rajta, nekem már volt ilyen hibám, szar forrasztáshibás mocsok.

https://www.amazon.com/Driver-Board-SPRO-Module-Compatible/dp/B0BTJ8CLLP

0

Sponsored links