You are here

Keresek 3,5 vagy 4 mm ÁTMÉRŐJŰ, TÖMÖR vörösréz huzalt

19 posts / 0 new
Last post
zus
zus picture

Helló ! Keresek 2-3 méternyi 3,5-4 mm ÁTMÉRŐJŰ, TÖMÖR rézhuzalt megvételre. A TÖMÖR RÉZHUZAL MAG A 4 mm átmérőjű (a szigetelés, lakkozás az csak rájön) ! Hol találok ilyet Budapesten úgy, hogy nem kell az isten háta mögé kimennem érte, hanem a város belsőbb részeiben valahol meg tudom venni ÉS NEM 100 métert, csak 2-3 méternyit ? De ha bárkinek van ilyen rézhuzalja (bontott, lopott, engem nem érdekel, hogy milyen eredetű), akkor az is érdekelne. Nem kell róla számla, tehát, ha maradék vagy leesett a teherautóról vagy raktárból, boltból okosba' meg tudom kapni, akkor az is jó (nem az áfát akarom elkerülni, csak ebben az uniós tetűtanyában máshogy nem lehet normális dolgokhoz hozzájutni !). Villanyász üzlet lenne jó, de ha valaki ismer olyan kreatív hobbi boltot, ahol ilyesmit találok, nekem az is jó.

A bolti huzalt azért preferálnám jobban, mert lehetséges, hogy több alkalommal is kellene nekem ennyi, tehát, hogy legyen valami folyamatos olyan beszerzési forrás, ahova bármikor mehetek és ott megvehetek 2-3-4 méternyit.

Minden használható segítséget megköszönök. Ahogy tudok, jövök és válaszolok. Még mielőtt azonban bárki ki akarna okosítani, hogy a neten keressek, úgy közlöm előre, hogy a gugli nekem nem a barátom (nem is volt soha), nem találtam semmi hasznos infót, csak szemetet: rossz adatfelrögzítést, kínai oldalakat, 100 méternyi rendelhetőséget, stb. Ahogyan az lenni szokott.

Bármilyen lehetőség érdekel. Köszönöm előre is. Privátban várok válaszokat.

Comments
zus
zus picture

Kedves Mindenki ! Megköszönöm a hozzászólásokat, egyelőre megoldódni látszik a problémám.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Zus !
Ha esetleg vidéken feladják a postán ?

0

zus
zus picture

Szia ! Hát akkor rájön még a postaköltség, aztán meg behajtogatja a postás a postaládámba, ahogy régen a CD mellékletes újságokat is... az szerintem nyűgös. De egyelőre megoldódni látszik a dolog.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
A futárral.szerintem rendben van 
​​​​​

0

rat
rat picture

Itt javaslom megkérezni: Bronzker

2

zus
zus picture

Szia rat ! Te egy isten vagy ! Ezekkel a bronzkeresekkel dumáltam is, tudnak olyan anyagot adni, amilyen csak kell és még az áraik is vállalhatóak. Köszönöm.

0

rat
rat picture

Mindig itt vásárolunk, mert szinte minden van, és bármilyen kis darabot is eladnak (ha levágható és mérhető).

1

harutyin
harutyin picture

A Bronzker Bp XIII. Szabolcs u

Nagyon jó,s mindenben kiszolgálnak!A legszuperebb hely.

0

CsárliBrávó
CsárliBrávó picture

Nem írtad, egyenes vagy görbe villanyra kell.
Ha az utóbbi, a skin hatás miatt a cső talán kedvezőbb.

0

kferi
kferi picture

10-es mcu szerintem minden villanyszerelési boltban van.

pl: https://solvill.shop/spd/H07VU10ZS/MCu-vezetek-H07V-U-10-mm2-Zold-sarga

0

Jaca
Jaca picture
****

Külső átmérő: 3,3 mm

0

zus
zus picture

Köszönöm. De az egyik kitételem elkerülte a figyelmed: BUDAPESTEN valami normálisan elérhető helyen keresek boltot. Kazincbarcikára nem tudok érte lemenni. A másik kitételem is elkerülte a figyelmed: nekem max. 4 méter kell. A küldött linken a kiszerelési mennyiség 100 méter. NEM adnak 4 méternyit ! Csak, ha hulladék anyaguk van (sérült csomagolás, sérült vezeték, stb.) és úgyis csak okosba'.

Értékelem, hogy segíteni próbálsz, de most egyesével minden kitételt soroljak fel újból ? A link (és a legtöbb bolt) NEM felel meg a kívánalmaimnak, mert:

1. Nem adnak 2-3-4 méternyit ! A nagy részükben nem is tartanak ilyen spárgát, csak rendelésre tudnak 100 métert behozni.

2. Nem biztos, hogy Budapest területén, normálisan elérhető helyen tanyáznak. Gyalog mászkálok a városban, jellemzően az ebédidőm alatt tudok ilyet intézni, ergo nincs sajnos időm a város határába kimenni, ahol már a sárga buszok járnak.

Nem szeretnék elégedetlennek tűnni, pláne nem olyannak, akinek semmi se jó, de nem véletlenül írtam a legelején a szigorú kívánalmaim.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: ilyen mennyiséget  trafótekercselőnél kaphatsz

Bálint

0

zus
zus picture

Szia SzBálint ! Sajnos, nem ismerek trafótekercselőt. De ha ismernék is, gondolod, hogy egy hegesztő trafó, vagy egy bazi villanymotor tekercselése annyira mindennapos, hogy a figura tart ilyen vastag spárgát ?

1

zus
zus picture

Nagyobbat nem is tévedhettél volna. Három boltot személyesen megkerestem (az egyik az ráadásul egy nagy bolt, ők csak rendelni tudnak 100 méterével), de úgy elhajtottak a halál n....s v...s f....ra, hogy csak szálltam, mint a viadukt. Aztán meg az 10-es MCu az tömör ? Nem sodrat ? Nekem a sodrat nem jó !

Bár igazad lenne ! Én is ilyen boltot keresek, amiről megemlékeztél, de sajna egyelőre semmi hírük.

0

kferi
kferi picture

Nekik minden szar szokott lenni és bármit darabolnak.

http://www.villert.hu/?page=zomanchuzalok_lakkok_forasszanyagok 

Vagy Sonepar.  Ők a legnagyobbak.

 

0

zus
zus picture

Szia ! Köszönöm, de sajnos, mint fent. Kistarcsára se tudok leruccanni. A Táltosba meg nem valószínű, hogy felviszik csak azért, hogy oda beessek érte.

De mondasz valamit: fel fogom hívni őket és megérdeklődöm azt, hogy kis mennyiséget is adnak-e el, illetve, hogy a központba, valami portára hajlandóak-e befuvarozni a spárgát. Ha ott ki tudom fizetni, akkor befuvaroztatok egy pár métert. Egy próbát meg fog érni.

A Sonepart is megnéztem, de félek, hogy ők akkor emberek, hogy szintén nem adnak 100 m alatti hosszban. Tisztességes elérhetőségük sincs, csak valami webes felület, amire vagy válaszolnak, vagy nem.

0

Opeles
Opeles picture

Szia!

MBCU 4x10 (Tömör 4 eres rézhuzal kábel) 1m-t is tudunk adni 1m-ben 4 szál van, ugye ez tiszta. (10mm2 a felület, tehát kb 3,5mm átmérő a szál)
(Postaköltség 1500 Ft helyszínre futárral utánvéttel.)

Üdv
Opeles

1

Sponsored links