You are here

Keresem Rózsa Sándor - Digitális frekvenciamérők építése c. könyvét megvételre

20 posts / 0 new
Last post
zus
zus picture

Helló ! Keresem "Rózsa Sándor - Digitális frekvenciamérők építése" című könyvét, ami az Elektronika sorozatban jelent meg 1984-ben. Ha a könyv nem karcmentes, az nem baj, de ne legyen összefirkálva, az összes lapja meglegyen. Ha valami kötészeti gondja lenne, az sem baj, azt megorvoslom itthon.

Leszkennelt PDF, DJVU file NEM kell, mivel nincs lehetőségem a könyvet kinyomtatni, továbbá, ezeket a könyveket a legritkábban szkennelik le úgy, hogy az valamit is érjen.

A további ötleteléseket félretéve, az összes általam ismert online és lejárható antikváriumot végignéztem, de egyikben sem lehet a könyvet kapni. A neten sem találtam meg. Könyvtárból kilopni nem az én műfajom.

Ha bárkinek van ebből a könyvből másodpéldánya, vagy olyan, ami neki nem kell, megörökölt, stb. és eladja nekem, akkor várom a jelentkezését a hummer@enternet.hu címen. Köszönöm. Ide is benézek, ahogy tudok, tehát az eladótól türelmet kérek vagy karcoljon az emilemre. Azt minden nap legalább egyszer megnézem.

Comments
PaZolika
PaZolika picture

Nekem megvan a Digitális frekvenciamérők építése című könyv, az állapota hibátlan, nincs már rá szükségem.
A polcomon még vagy 1 m hosszban hasonló, megkímélt könyvem van, azokat is eladnám.
 

0

proba
proba picture

Nekem van, ha még érdekel. 

0

Gabor2
Gabor2 picture

.......................................

1

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: papírboltokban szokott lenni fénymásoló, beviszed pendriven és A4-re lemásolják
Rajzokat szoktam másoltatni A3 méretben

Bálint

0

zus
zus picture

Bálint mester, neked igazad van, de én nem csak úgy l'art pour l'art akarom a könyvet a kezembe kapni. Egy rakat A3-as, A4-es lap, aztán hajrá. A másolatot illik kétoldalasra csinálni booklet formában, hogy aztán össze lehessen fűzni könyv alakba és esetleg könnyed esti olvasmánynak elő lehessen venni. Ha ezt én mind végig tudom csináltatni akármelyik fénymásolóssal, akkor annak a türelme elég komoly és/vagy nincs annyi ügyfele. Ilyet nem ismerek. Viszont a könyv másolatának tisztességes elkészítésére áldozott lóvé már jóval több lesz, mint ha esetleg antikváriumban meg tudom szerezni. Kérdés, hogy megéri-e ?

0

Berti
Berti picture

Szia zus!
bocsi, hogy belekotyokog, ezek érdekelnek?:
Nem az atlaszra céloztam, elég unalmas olvasmány...

0

zus
zus picture

Szia Berti. Köszönöm, csak az érdekel, amit véstem. Tranzisztoratlaszom van kettő, a tévé könyvből is van kettő. Magyar félvezetők is megvan, bagózni meg nem bagózom. :-)

2

Berti
Berti picture

köszi, hirtelen ezt találtam...
Ja, a dobozban:

File csatolás: 

0

Tranzix
Tranzix picture

8

zsugori
zsugori picture
***

 helyrehozhatatlan
Köszi
de legalább olvasható

File csatolás: 

1

zus
zus picture

Letöltöttem és ez egy elég rossz szkennelés. Akárki is szkennelte le, ha már valamit csinál, akkor azt csinálja tisztességesen vagy sehogy. Ez nem nyomtatható, az eredménye elég ótvar lesz (már ha esetleg ki is tudnám nyomtatni) .

0

zus
zus picture

Idefigyelj, akár kiröhögsz, akár nem, nekem ez a link fel sem jött ! A google annyira nem a barátom, hogy ugyanarra a témára rákeresve nekem mást hoz fel és másnak mást hoz fel. Számtalanszor próbáltam már, úgyhogy pontosan tudom, hogy mit írok. Tök ugyanazt, tök ugyanúgy begépelve a kib****tt google-ba, másnak másik számítógépen más eredményt hoz fel. Nem tudom, hogy miért és nem is érdekel. A google egy f*s és egyre inkább az lesz. És minden ilyen kereső egy ugyanilyen f*s, amíg az üzleti érdekek diktálta találati eredményeket próbálják a zsebhokitól maszatos kezükkel a népek torkán lepasszírozni. Aztán meg nézünk, hogy az ún. tudatos vásárló az az üzleti érdekek szerint mit jelent és a józan paraszti ésszel élő népeknél mit jelent.

Köszönöm, hogy rátaláltál.

2

kozakg
kozakg picture

Idefigyelj, akár kiröhögsz, akár nem, nekem ez a link fel sem jött !

Ez bizonyára azért van így mert Tranzix egy fájlmegosztóra töltötte fel ezt a könyvet és csak "most", ide adott egy megosztó linket. Ezt a keresőből nem fogod látni mint ahogyan sok más fájlmegosztó oldalak tartalmát sem.
Lényegében az összes korábban kiadott elektronikai/rádiótechnikai szakkönyv beszkennelve fent van vagy három helyen a mai napig is. Akit érdekel(t), az már megszerezte vagy lehetősége van diszkréten hozzájutni ezen helyek linkjéhez. Van ahová regisztrálni kell, (pl. MEGA) de azzal tárhelyet is kapsz és más tartalmakhoz is megosztás esetén hozzáférést.
Ezen szkennelések minősége erősen változó és magán hordozza a szkennelésük idején  rendelkezésre állt memória (HD) kapacitások és net hozzáférés adta lehetőségeket. Ma már nem problémázik az ember ha egy folyóirat egy évfolyama akár megközelíti az 1GB-t is, nem kezdi el az ember tömörítgetni, levenni a felbontást csupán azért hogy: jajj Istenem spóroljak néhány MB-ot.
Ettől függetlenül pl. ennek a könyvnek is a beszkennelése egyszerűen csapnivaló.
Más. Ha láttok egy ilyen oldalt,
https://download.itadmins.net/Schematics/  érdemes a Parent Directory-t is megnézni. Rengeteg kincsre akadni melyet a google szintén nem dob fel találatként.

0

Kari
Kari picture
*****

Hello Zus!
Magam is megeltem nem 1x: pl. 2-3 eve kellett volna az orszagos autobusz menetrend, asszony HP gepen teljesen problemamentesen bejön, de en akarhogy is kerestem ra a Dellemen (mindkettö ffox-os, ugyan azon ruteren csüngünk)_akàr 100% ugyan azon szavakkal-irasmoddal i=semmikepp nem jött föl nekem surpriseHa ezt valaki ertse, alighanem nem en vagyok...
Kari

0

proba
proba picture

Pedig roppant egyszerű, ezek mindent jegyeznek rólad, a találatokat is keresési előzmények alapján sorrendeznek. Az meg nem egyforma két gépen sem. 

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Kari!
Sok mindentől függ.A saját, csak a saját, tapasztalatom az,hogy a szerver, először a lassú gépeket kezdi leszórni . Utána a közepes sebességűeket...

0

Kari
Kari picture
*****

Szia Jano!
Lehet, a gepek nem maiak s sztem sok asztali lassabb, de a net (elvileg) 50MB-es lenne...

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Kari!
"Mérnök mér."
https://www.speedtest.net/apps/windows

0

varga jano
varga jano picture
*****

(Lassú letöltéssel,,max. egy vezeték, 10perc,lejött .) Köszönöm szépen.
 

1

Sponsored links