You are here

Kingston 8GB micro SD kártya formázás utáni helyreállítása

2 posts / 0 new
Last post
lcsaszar
lcsaszar picture
*

Sziasztok!

Azért a telefon témába raktam, mert a telefonom csinálta a zűrt. Egy ideje használtam a kártyát Samsung Galaxy A3 (2017) telefonomban, erre rögzítettem a képeket és videókat. Egyszer csak a telefon gondolt egyet, és azt mondta, hogy új SD kártyát talált, meg akarom e formázni? Mielőtt belegondoltam volna, hirtelen megnyomtam az igent, és csak utána jöttem rá, hogy de hiszen ezen voltak a képeim. A kártyára a formázás után nem írtam semmit.
Semmi gond, a neten millió helyreállító program van, le is töltöttem 4-5 félét (Recuva, easeus, MiniTool, stb), de egyik sem találja meg a korábbi képeimet. Azt vettem észre, hogy mind ugyanúgy működik, először egy gyors, majd ha ez nem vezet eredményre, akkor egy alaposabb szkennelést végeznek. Tudtok egy olyan toolt, ami ezeknél hatékonyabb? Ha nem írtam a kártyára, csak formáztam, akkor az csak a FAT táblát rontja el, de a fájlokat nem bántja, ha jól tudom. Akkor miért nem talál egyik tool sem fájlokat?

Üdv, lcsaszar

Comments
hcs
hcs picture

Szia!

Tedd a kártyát egy kártyaolvasóba és küld rá pl. a photorec programot. Linuxos, rajta van a Hiren's boot cd-n is. Ha így sem talál semmit akkor gond van...

0