You are here

Krups ea82 szerviz(?) menü

3 posts / 0 new
Last post
sapiro
sapiro picture

Üdvözlök Mindenkit!

SAECO gépeket javítok, de életemben először egy KRUPS EA82 kávéfőző is a kezembe került. A bojler NTC-je volt hibás, javítottam. Vesztemre(?) megpróbáltam bemenni - ahogy valamelyik fórumon olvstam - a szerviz- vagy rejtett menüjébe: kivenni a víztartályt és a zacctartót, kihúzni a konnektorból, lenyomni és nyomva tartani a PROG gombot és bedugni.
A mellékelt ábra jelent meg a kijelzőn. A gombok nyomogatásával tudok az egyes négyzetek között lépegetni, de ennél többet nem. Sajnos a gép - úgy tűnik nekem, függően attól, hogy melyik négyzetet/négyzeteket kattintgatom - vagy a "konnektor ki-be" jellel leáll, vagy kéri tisztítani és betenni a "védőrács"-ot, ami ebben a típusban nincsen.

Tud valaki segíteni értelmezni a megjelenő ábrát, illetve tanácsot adni, hogyan lehet tovább lépni?

Köszönöm előre is!

Hegedüs Csaba

File attachment: 
Comments
eszimi
eszimi picture

Szia ott csak a kijelző teszt van ,másik gombal jön be a többi menü.

0

fe-fe
fe-fe picture

Szia!
Bocsi, de az titok az a másik gomb? Nekem is ilyen a hibajelenség. A beállítás+ kávéfőzés+táp kombinációra YBO felirat és egy szám, amit növelhetek, csökkenthetek, a készülék pedig hozzátesz egy - jelet, vagy egytől kilencig egy számot, periodikusan.. A beállítás+táp kombinációra pedig az összes piktogram jelenik meg. Ennyi.? A Typ: EA81*  Ref: EA816170/70J-3420 verziójú a makacskodó.

0