You are here

Kyocera FS-1118MFP nyomtatási hiba

4 posts / 0 new
Last post
dobcsizs75
dobcsizs75 picture

Sziasztok!
A fenti nyomtatóval az lenne a gond, hogy a lap felétől kezdi a nyomtatást.Ez nyomtatási beállítási hiba (ugyan nem találtam erre utaló beállítást), vagy valami meghibásodásra utal?
Toner csere is volt, azzal is ugyan ezt produkálja, sőt szkennelésnél is ugyan ez.

File attachment: 
Comments
pika75
pika75 picture

Szia. Van egy u.n. regisztracios roller/gorgo, amit egy elektromagnes kapcsol. A lenyeg, hogy az elektromagnesre tesznek egy darabka szivacsszeru anyagot, ami a femes kattanast hivatott tompitani. Ez az anyag egy ido utan ragacsos lesz, igy az elektromagnes kesessel huz be, ergo a papir joval elorebb jar, mint kene. Vedd le az oldalat, es ha hozzafersz az elektromagnesekhez, egy csavarhuzoval piszkald meg, hogy siman be tudnak-e huzni. Ha nem, a ragacsos anyagra ragassz egy kis darabka ragasztoszalagot. Udv.

0

Edmundson
Edmundson picture
*

Szia,

Megpróbálnék Word-ből nyomtatni egy álló helyzetű dokumentumot. A weblapok nyomtatása mindig macerás.
Ha akkor is ugyan ez a helyzet, akkor ellenőrizni kellene a papírhelyzet érzékelőket. Lehet, hogy valamelyik kapcsoló vagy optó elkoszolódott és későn veszi észre a papírt.

Üdv.

0

dobcsizs75
dobcsizs75 picture

Szia.
Ez is megtörtént, lehet hogy van benne valami, ugyanis nem mindig egyformán kezdi el a nyomtatást, kb 20-ból 1-et nyomtat normálisan.Köszi a tippet utánanézek.

0