You are here

Lehel fagyasztóláda hőfokszabályozó csere

6 posts / 0 new
Last post
Pablo E
Pablo E picture

Sziasztok!
Van egy kb.30 éves, 200l-es LEHEL fagyasztóládánk. Hőfokszabályozója tönkrement, cserélni kell. Megvettem az új szabályzót, szeretném kicserélni. Az a kérdésem, hogy a "cső" végét az érzékelővel hova kell fogatnom? Hol rögzítődik, hol a helye?? Hogy férek hozzá? A válaszokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Pablo E

Comments
Pablo E
Pablo E picture

Felmelegítettem a környékét. Most már mozog, tudtam rajta húzni, De valahova "felkoppan" a vége és nem jön ki a helyéről. Semmit nem lehet látni, odaférni sem tudok igazán...Mi a megoldás?? (Mivel tele van , fel sem tudom fordítani.)

0

Gyuri 52
Gyuri 52 picture

Üdvözletem!
"(mivel tele van...)" Ki kell pakolni az árút, teljesen le kell olvasztani és úgy ki kell, hogy jöjjön. Már írtam, hogy belefagyhat.
Üdv.

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , kihúzod a régi termosztát kapilláris csövet , és a helyére bedugod az újat .

0

Pablo E
Pablo E picture

Szia! Egyrészt hiába próbálom kihúzni, nem jön. Másrészt gondolom az érzékelő valahova be van dugva, oda van fogatva. Alul a panel mögött semmit sem lehet látni.

0

Gyuri 52
Gyuri 52 picture

Üdvözlet!
Le van olvasztva a láda, mert ha nem akkor gyakran belefagy a kapilláris csö a tartó csőbe (mert esetleg nincs letömítve a cső eleje gumigittel). Lehel ládánál még nem  találkoztam rögzített végű kap. csővel. Amelyik ládánál rügzítve volt a cső vége ott fölül a perem alatt belül volt egy kis szerelhető fedél alatt.
Üdv. 

0