You are here

LG 26lc51-c chassis lp78 sötét a kép

5 posts / 0 new
Last post
Szadista
Szadista picture

Sziasztok.

Hozták ezt E hulladék szökevényt, a tápnál volt egy 3300 uf 10 V kondi ki púposodva azt cseréltem de a kép nagyon sötét kevés rajta az Y a hátér világítás megy és lehet szabályozni is viszont ha az üzemmódok közt váltogatok akkor csak 2 üzemmódban megy a többinél tiszta piros (mintha a piros oda lenne neki tekerve tökig) hogyan tudok a szerviz részéhez hozzá férni illetve valahogyan kéne rá egy másik szoftvert varázsolni mert szerintem az ment el neki.
Minden segítséget előre is köszönök.

Üdvözlettel:Laci

ui. A rajza fent volt a tanyán, amíg le nem szedették. Ott is szoftvert irt de nem tudtam ki bogozni belőle hogy hogyan kéne egy programot említ hozzá amit terméseztessen sehol nem találok. Az LG így védi a márkaszervizeit ?

Comments
balage
balage picture

Nem tudom hogy ebben pont ugyan olyan T-con van-e,de régebben egy LG-nél nekem ez az IC okozott ilyen hibát a t-con panelen: http://www.hqelektronika.hu/product.php?pn=lm2700mt_adj

File csatolás: 

0

Szadista
Szadista picture

Szia balage

Azt értem én hogy ez tud ilyen hibát okozni hogy kevés az Y de 2 SZIN üzemmódban jó a kép csak sötét a többinél meg virít a piros mint a CRT TV-k -nél ha manuálisan ki nyitnám a piros ágyut.

Üdvözlettel:Laci

0

balage
balage picture

Próbáld meg egy üres eeprommal (ic501)

0

Szadista
Szadista picture

Sziasztok.

Esetleg valaki nem tudná meg mondani hogyan lépek bele a szerviz menüjébe .

Üdvözlettel:Laci

0