You are here

LG 26lz55 kephiba

7 posts / 0 new
Last post
Gabesz
Gabesz picture

Sziasztok!

A segitsegeteket kernem,adott egy fent nevezett lg tv, bekapcsolaskor szakadozik a kep, kicsit potyos, nincs jel radugva es a "hangyak" neha megallnak egy pillanatra majd megint megy tovabb. Felora mulva mar mukodik rendesen. Tap kikondizva, tapok rendben. Tconnal folia rendben, nem kh-s. Tcon vagy mainboardra gyanakszok,de nemtudom.hogy folytassam.. Tapasztalt mar valaki ilyet?

File attachment: 
Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Igaz nem töltöttem le a "zip"-et, hogy megnézhessem, de a leírtakat ha jól értelmeztem ez inkább kijelző hiba, "cof" fólia leválása. Ja és igen, sokszor találkoztam/tunk már ilyennel.
Üdv, Z.

0

Gabesz
Gabesz picture

Koszonom a valaszod! Kerdezem, hogy esetleg akkor nem csikozodnia kellene? Mert itt az egesz megall egy pillantra, meg neha a fel kep nincs meg..

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Az attól függő, hogy épp melyik "vonal" szakad meg. Gyanítom neked a kép (szemből) bal oldala bolondul meg és ezt az adott oldali legszélső fólia elválása okozza.
Ha a készüléket kicsit (mintha tekerni akarnád) megnyomod, jó eséllyel elő tudod idézni vagy megszüntetni a jelenséget.
Üdv, Z.

0

Gabesz
Gabesz picture

Hat nem sikerul megszuntetnem egyelore..
Megtenned hogy megnezed a zippemet? Lehet rogton levagod h az e..

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Akárhogyan nézem akkor sem változott véleményem... :roll: (max. annyi, hogy kijelző típusától függően esetleg az oldalsó meghajtóhoz menő "szál" okozza, de lényegében az ugyanaz)
Üdv, Z.

0

Gabesz
Gabesz picture

:) akkor szetszedem az lcdt jovohetvegen, amugy T260XW01 tipusu a screen benne.. Lehet finoman forrasztani esetleg?

0