You are here

LG 32PC51 Plazma nehezen lehet bekapcsolni és fut a kép - Megoldva!

5 posts / 0 new
Last post
lhanzi
lhanzi picture

Sziasztok!

A fenti gyönyörűség érkezett hozzám. A hibajelenség, a bekepcsolás kissé macerás, ki be dugdos. Ha bekapcsolt, a kép tunerről szalad, majd 20 perc után megáll, és félkörösen csikozódik. AV-ről HDMI-ről tökéletes!

Segítségetek előre is köszönöm!

Leiszt Jani

Comments
drtapfesz
drtapfesz picture

Üdv.
SZétszedés után a tápot kellene szemügyre venni , az összes púpos kondit cserélni azonos értékű ESR kondira. A nehezen bekapcsolás valószínűleg megszűnik , és ebböl adódhat a másik hiba is.

0

lhanzi
lhanzi picture

Sziasztok!

A szekunderen az összes kondi csere, szerintem jobb minősége, és tökéletes! Kicsit szomorú, hogy a készülék 2 éves és a kondik már oda vannak. A konstrukció az valami szuper a kondik a hűtőborda mellé, hogyha mégse melegedne eléggé, azért csak ne bírja már!

Ez volt életem első Plazmája, azért is érdeklődtem! A mi Samsungunk 5 éves, de még semmi baja nem volt, és sok tekintetben felülmúlja ezt a készüléket!

Köszönöm a bátorítást!

Leiszt Jani

0

exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz Jani!
Valóban szomorú, de szinte, már csak kondicseréből áll, egy-egy táp, készülék javítás. Megnézed a régi műszerekben lévő, ugyan olyan kapacitású-feszültségű elkókat, és összehasonlítod a maiakkal, rettenetesen összementek. Nagy a spórolás! :(
Üdv:
exGelkás

0

lhanzi
lhanzi picture

Üdvözöllek!

Köszönöm a segítséget! Így lesz!

Leiszt Jani

0