You are here

LG 37lc2rr-zl fél óra múlva indul az inverter táp

5 posts / 0 new
Last post
zss2
zss2 picture

Üdv! mf056-m sasszi a fent nevezett tv készülék,indításkor az inverter táp kb.fél óra múlva jelenik meg,kondikat a tápban átnéztem,forrasztások rendben,ebben szeretnék tanácsot kérni,előre is köszönöm!

Comments
fecomuvek
fecomuvek picture

Szia.

A 6 voltot és a 3,4 voltot elenörizd.

0

mukso70
mukso70 picture

Szia! Indításkor az ON jel egyből megvan, de a táp akkor sem indul? Ez is PFC-vel készült? Több hiba ok lehet,akár a PFC, vagy maga a táp kontroller ic is szórakozhat. Ezt így nem lehet behatárolni távolról,neked kéne méricskélni, mikor mi történik a tápban. Üdv!

0

zss2
zss2 picture

Sziasztok! mérem a tápot,a gazda elmondása szerint a márka szervízben azt mondták main board csere....most került a szervízből haza a készülék mert elég horror árat közöltek.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Számomra nem teljesen világos a dolog, lehet valahol félre értettem. A készülék bekapcsol "csak" az inverter feszültség nincs meg? Ha így van, annak mi köze lenne a mainhoz? Szerintem nem ártana leírnod milyen feszültségeket találtál a tápon. (esetleg egy tápegység szám?)
"Fecomuvek" nem véletlenül emlegette a 6v-ot... annak megléte (vagy növekedése) utalhat a hátoldalon lévő fettek, zener, hibájára, ami igen gyakori. (persze ha az a táp van benne amire gondolunk)
Üdv, Z.

0