You are here

LG 37LG7000 nem ad képet

4 posts / 0 new
Last post
Hakkee
Hakkee picture

Sziasztok! Segítséget kérnék ebbe a masinába. A tápját elvileg sikerült helyre rakni( az inverter oldal volt zárlatos). Furcsán indul és se kép, se hang. Indulásnál ég a piros, majd elhalványul, utána egy pillanatra eltűnik, majd újrakezdi még kétszer. A táp ciccen minden indulásnál. A harmadik után kéken világít. Ha lekötöm az inverter on-t, beindul a háttér, de képtartalom nincs. A tconon és az inverteren kigyullad a kék led, majd egy másodperc múlva elalszanak. Nem találtam róla semmit a neten. Ez így indul, vagy a táp még beteg? Esetleg main hiba?

Comments
uniman
uniman picture
**

Hello.
A topikcímmel is baj lesz !...nekem meg még személyesen különösen nem tetszik a "nem indul" megnevezés ! :falfej: Egy mozgást nem végző készüléknek hová is kellene indulnia? ...talán az e-hulladékba!? :szetver:
Talán itt lehet a hiba...
Üdv.:Uniman

0

Vote up!

You voted ‘up’

Hakkee
Hakkee picture

Szia uniman! Nem tudom jól meghatározni a hibát, azért írtam ezt a címet. Köszönöm a képet, át fogom nyálazni a feszültségeket! Az zavar hogy háromszor indul újra a táp. Nem egyértelmű hogy melyik a hibás. A táp inverter oldala volt egyértelműen hibás így került hozzám. De a 24 volt mostmár megvan. A szervíz manuál meg semmi érdemleges információt nem tartalmaz erre a hibára!

0

Vote up!

You voted ‘up’

bluemoon
bluemoon picture

Szevasz,

sokat segítene a helyzeten ha kicsit bővebben tájékoztatnál minket, mivel nem tudjuk azt sem, hogy mi a márka ami álltalában nem mond semmit de az, hogy az alaplap, a tápegység milyen jelzésekkel bírnak az már igen. De még ha megspékelnéd néhány fényképpel már tisztábban látnánk a helyzetet.

Üdvözletem

0

Vote up!

You voted ‘up’