You are here

lg 37lv375 led tv nincs kép

3 posts / 0 new
Last post
nosmo_king
nosmo_king picture

van egy lg 37lv375 tévém chassis ld12b. bekapcsol hang van de kép nincs fény se. nem lehet csatornát váltani söt semmit se. ha elinditom az invertert fény lesz de kép akkor sincs. minden fesz megvan nem csak a tápon de belül is az összes induktivitáson. meg mindenhol. azt hiszem. ugy indult hogy elöször csak ement a képe. kikapcsoltam vártam egy ideig aztán visszakapcsoltam és jo lett. sokáig nem is volt vele gond. aztán megint de már csak rövidebb idöre jott visza. a kép. aztán megadta magát. de rendes volt mert péntek este még megengedte hogy megnézzek rajta egy filmet. azota kakukk.
van valakinek egy épkézláb ötlete hogy mit csináljak? nem vagyok tv szerelö csak egy mezei müszerész. van kalapácsom reszelöm furom. ja meg pákám müszerem szkopom is. és szerviz doksim. némi segitséggel talán meg tudnám javitani ha nem furok rá nagy jukat.

Comments
nosmo_king
nosmo_king picture

idöközben annyi történt hogy levettem a proci tetejéröl a hütöbordát és hagytam izzadni. ez a tanyasi bga golyozás. és lám megjavult. de nem sokáig. aztán megint levettem és megint jo lett. most még jo de nem tudom meddig. van valami házi sufnyitunig modszer amivel meggyogyithatom? vasalo?

0

mosomedve
mosomedve picture

Ezt nem is érdemes kommentálni! Vasaló, sütő és egyéb kemencés megoldás remélem szóba jött nálad! Folyasztószerként használj étolajat! Jobban csúszik!

1