You are here

lg 42 lg 5000 képhiba lassitott felvételt játszik

5 posts / 0 new
Last post
grosz670414
grosz670414 picture

Tisztelt kollégák! A fenti készüléken a képernyő jobb oldalán kb egyharmad szélességben be van lassulva .A Közepén és jobb oldalon sötétebb a bal oldalán jó.Ha bemelegszik kb 5-10 perc akkor viszont ezek a hibák megszűnnek de felül 10 cm részen el kezd sötétebb lenni és csíkozgatni de ez is el szokott tűnni olyankor gyönyörű a kép.Találkozott már valaki ilyen hibával?

Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Néhány alkalommal tárgyaltuk már ezt a jelenséget, ami nagy eséllyel a kijelző (összekötő fólia) hibájára vezethető vissza.
Esetleg a bal felső sarok enyhe nyomásával (csavaró mozdulat) ellenőrizheted is.
Mint mindig, most is megjegyzem, ez csupán tipp.

Üdv, Z.

0

grosz670414
grosz670414 picture

Köszi a gyors választ keresgéltem de nem találtam lehet ezt a hibát javitani valahogy?

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Sajnos annak a típusnak ez "beépített" hibája, nem véletlenül készült annyi videó is a jelenségről. ( pl: http://www.youtube.com/watch?v=qG-r9Gbbb3k )
Javítani (nagy eséllyel) lehet, de gyakorlat nélkül kissé komplikált feladat. Született erre egy forrasztásos "technológia" amiről szintén esett már szó az oldalon(is), jómagam erre voksolnék. Javítási tippek közt találsz leírást és kicsit kutakodva a neten videóit is fellelhetsz. Van akinek bejött az "ékeléses" módszer bár én személy szerint nagyon ideiglenes megoldásnak tartom.
Üdv, Z.

0

grosz670414
grosz670414 picture

Köszönöm a hasznos infókat és a gyors választ.

0