You are here

Lg 42lf652v képernyő csíkozódás hang sincs

5 posts / 0 new
Last post
CsMike
CsMike picture

Sziasztok Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok először is.

Na szóval,adott egy LG 42lf652v tv amin villogott a háttérvilágítás és leestek a prizmák, viszont külső meghajtásra az összes led szépen világított hiba nélkül, külső tápról gondoltam világíttatom max azt külön kellesz bekapcsolni így össze raktam. összerakás után fél képernyő szép másik csíkos lett de a szalagkábel újra csatlakoztatása után már ment teljesen. közben meg érkezett a ragasztó a prizmák vissza ragasztásához igy újból szétszedtem viszont már csak csíkos kép maradt és hang se volt már , standby csak villogott. Vettem alaplapot hozzá boltból ami tegnap meg jött, össze rakás után helyzet ugyan az annyi hogy távra reagál standy szerint a tv elindult viszont csík maradt hang sincs.továbbiakban nem tudom meg éri ezzel foglalkozni mit lehetne ezzel még csinálni vagy inkább kuka? Ja és a gyári háttér nem megy a powerboard rol tovabbra sem így nem lett vissza rakva még , ez csak egy LED szalag egyenlőre hogy lássam mi történik azért olyan csúnya foltos de így látnám ha életre kelne persze nem akar.esetleg a powerboard játszhat szerepet ebben? Én úgy gondolom kijelző nélkül is el kellene indulni az alaplapnak és hangnak kellene lennie.
Comments
CsMike
CsMike picture

Új kérdés, találtam alaplapot eax66207203 számút viszont ez 32lf650v be való, de minden más stimmel, működhet a tv vele? 

0

mosomedve
mosomedve picture

Az EAX szám nem határozza meg pontosan, hogy milyen készülékhez lett kiépítve. Van ebből olyan, hogy a t-con áramkör a panelon van, de van olyan is, hogy a kijelzőn van külön a t-con modul. Ezeknél az LVDS csatlakozók is máshol vannak és másmilyenek. Ha a t-con a panelon van, akkor a kijelző opcionális beállítása is különbözik a 32"-os és a 42"-os között. Látatlanban nem tenném bele, csak ha az összes alkatrész ellenőrizve van a két panelon.
László

0

CsMike
CsMike picture

Köszi hogy írtál, rá nézésre egyforma a csatlakozók is ott vannak mind a 2 n. Ha tudok küldök 2 képet róluk. 

0

CsMike
CsMike picture

Itt a 2 kép az alaplapokról

0