You are here

LG 55 UB 830V-ZG TV-be mentest keresek

5 posts / 0 new
Last post
kallospeter
kallospeter picture

Udvozletem a Kollega Uraknak!! Szevasztok!!

A cimben jelolt TV , "default setting" utan , a nyelv valasztastol nem lep tovabb.Itt meg ki lehet valasztani a kivant nyelvet,"le OK-zva" lefagy.Semmi gombra (infra-,Magic tavrol,elolaprol) ez utan , nem reagal csak a ki-be kapcsolasra.A tulaj szerint a "default setting" normalisan lefutott.A kerdesem az volna hogy nincs e valakinek egy mentese hozza?? Egy SM-ert (vagy rajz a taprol es az alaplapon levo tapokrol) is nagyon halas lennek a jovobeli egyebb hibakra gondolva.
Elore is kossz a segitseget ,Peter

Comments
mosomedve
mosomedve picture

Szia!
Milyen mentésre gondolsz? És ha lenne, azt hogyan szeretnéd feltölteni? (Ezek nem Vestelmodulok!!) Nem tudod mire vállalkoznál. Külső bemeneteket felejtsd el, ezek ilyenkor nem működnek. Maximum kiforraszthatod az eMMC memóriát amit aztán kiolvashatnál és újra visszaírhatnád. Egyéb esetben gyári körülmények kellenek, JIG panelek, szoftwerek, hogy a panelen levő mérő pontokon keresztül hozzáférjél a memóriához. Azon kívül. HDCP és CI+ azonosító kódokra, hogy ezek a bemenetek is működjenek majd.
László

0

kallospeter
kallospeter picture

Szia!!

Ha eljuttatnam hozzad a lapot,tudnal segiteni?? A jelenseget leirtam a topic inditoba.
Peter

0

mosomedve
mosomedve picture

Szia!
Sajnos még nem tudok benne segíteni, mert még nem áll rendelkezésre minden olyan eszköz, amivel meg tudnám oldani az ilyen jellegű problémákat. 100 ezer forint feletti egyszeri befektetésre lenne szükség, hogy minden olyan megfelelő minőségű eMMC író/olvasó kütyü és megfelelő BGA adapterek rendelkezésre álljanak. Ha a tervem szerint ezek meglesznek, akkor a hasonló problémával küzdő alaplapok javítása lehetséges lesz. (LV, LF, LB szériál)
Ha ezek meglesznek és működőképes lesz a rendszer jelezni fogom a Tanyalakóknak is.
László

0

kallospeter
kallospeter picture

Udv!!
Semmi otlet hogy lehet ujra mukodesbe hozni ezt a TV-t?
Peter

0