You are here

LG CF-29-c26X MC51B sasszé gyerekzár kioldása ?

16 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. Mindenkinek . A tv nem reagál a távra , saját tasztjárol meg nagy zöld child lock on jelenik meg. Valami ötlet , hogy lehetne kibillenteni ebből az állapotból.

Comments
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. Találtam itt a tanyán MC51B eeprom tartalmat és újra elővetem a parkoló pályáról a készülőeket , de a pony-val nem tudom megnyitni . Fent van kétszer is u.a. és azt sem tudom megnézni milyen kiterjesztésű . Kicsomagolás után ez van LG CF27C76 MC51B TDA4687RCA A68A és lehet hogy szabálytalan file név megadás azt azért nem lehet megnyitni,

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Tele van a net velük, pl.25"-oshoz: http://dump.elektroda.pl/download8508.html

Üdv.: uniman

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi szépen , ez királyi , ahogy letöltöttem a pony már nyerített is , azt megnyitotta megírtam és a tartalom is jó .
Valamikor reg. voltam ezen a lengyel fórumon és akkor kaptam valamilyen letöltési bónuszt ami elfogyott és mivel nem voltam aktív fórumozó nem engedett többet letölteni azt azóta nem is próbálkoztam ezzel az oldallal , de most ez lejött.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Én nem értek ezekhez...sajnos, de a 29" meg a 25" különbség nem számít?
Meg aztán az "elektroda" rengeteg cuccot 0 pontért is odaad!

Üdv.: uniman

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , tapasztalataim szerint a kép mérettel szokott lenni gond , de itt ez most jó lett.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Táv ügyben talán a topicnyitónál érdeklődhetsz: http://elektrotanya.com/?q=hu/content/tv-tuner-goldstar-cf-25c26x-megoldva

Üdv.: uniman

0

ELKO4
ELKO4 picture

Üdv,

a távirányító biz'a hozzávaló. A Classicikkal nem volt baj, TV hibát kell keresni. Infravevő, de nekem volt már proci kontakthiba (igaz nem ennél a típusnál).

Üdv.

Tamás

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , úgy látszik ezt a távot le kell nyelnem mert 2Vpp jel ott van a proc. 47 lábán azt a tv nem reagál rá , másik meg nincs hogy bebizonyosodjak hogy ez a rossz . Eeprom cserével sikerült életre kelteni az előlapi gombokat és ott mind megvan minden a tv használatához.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Milyen távra nem reagál? A sajátjára, vagy valami másikra?
Ezeknél a gyerekzár nem kér kódot, csak a tasztot tiltja le. A saját távirányítójával kezelhető, és a kezelői menüből kikapcsolható a gyerekzár.

Üdv:
Fülesmester

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , rendeltem hozzá IRC81353-ast ami elvileg jó kellene hogy legyen hozzá . A táv teszterel működik és akkor valószínűleg a tv I.R. része lesz a hibás , mert a tv nem reagál rá.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

"A táv teszterel működik"...a nem hozzá való táv is működik a teszterrel!...vagy nem?

Üdv.: uniman

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , az észrevétel helyén van de... ha már rendelek egy készülékhez távot , csak meg nézem hogy hozzá való legyen és arra utaltam hogy a működőképességét le ellenőriztem ami még nem jelenti , hogy jó is a kód ami kijön belőle , ha bár egy új távnál... , de ki tudja .

0

uniman
uniman picture
***

Hello Ityvity.

Valóban, itt szerepel az a tévé: http://muszakiwebbolt.hu/irc81353_taviranyito

Üdv.: uniman

0

city217
city217 picture

Szia.
Helyes a meglátásod, de súgjuk meg neki ha rámér a vevőre ott is ellenőrizheti. Persze ha jó akkor működni fog, már csak meg kell nézni eljut-e a prociig. Ha ott is jó akkor nem hozzá való a táv, egyébként Goldstar-é lenne eredetileg.
Üdv.

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet!

A gyerekzár kinyitásához működő távszabályzóra van szükség mivel a menüben lehet kinyitni. Vagy esetleg egy olyan készülék eeprom mentésére amin nyitva volt a gyermekzár.

0

Sponsored links