You are here

LG Flatron W2234s monitor felbontási probléma

LG Flatron W2234s monitor 800x600 felbontásnál nagyobb képet nem ad, tápegység és a kondik rendben vannak, véleményem szerint egy szoftverfrissítés segítene rajta.
Viszont itt, Vác környékén nem tudok senkit aki ezt meg tudná csinálni, esetleg valaki tudna segíteni benne? Esetleg okozhatja-e ezt más amire nem gondoltam?
A segítséget előre is köszönöm:
Zsolt

Comments
kolya61
kolya61's picture

Szia !
Miért gondolod, hogy ez soft hiba ??
Beállítások -> Vezérlő panel -> Kijelző -> utolsó fül : Paraméterek -> Kijelző felbontása , milyen szinten van ? Egy Screen képet esetleg ???

Üdv! Miki.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Zsolt001

Szia,
érdekes a monitor működése, ugyanis a gép indításakor, mielőtt betölt a windows, alacsony felbontáson bootol a rendszer általában, ami 800x600 vagy 640x480, ezen felbontások alatt a monitor tökéletesen működik.
Viszont mihelyt elindul a windows a monitor kb 15 másodpercenként optimális felbontást állít, ami azt eredményezi hogy szinte semmit sem lehet csinálni a gépen, gyakorlatilag hiába állít, nem sikerül neki.
Több géppel próbáltam, 1024x768 és 1280x720, illetve 1360x768 felbontásokkal, hátha valamelyiket szeretni fogja, de nem, ő csak optimális felbontást állít...

Ahogy olvasgattam ennek a monitornak a hibáiról, azokban volt szó ezen típus gyakori szoftver hibájáról, ami felbontási problémákat is okozhat, ezért gondoltam erre.

Zsolti

0

Vote up!

You voted ‘up’