You are here

LG. LCD TV

7 posts / 0 new
Last post
VIDEOTON
VIDEOTON picture

Sziasztok kedves tanya lakók!! Ma kaptam egy ajánlatot egy: 82-cm LCD. Lg. TV. nem e érdekelne 10 ropié? de hibás a készülék :doubt: , a srác aki ajánlotta nem is nézette senkivel szóval még szűz a készülék és 4 éves :szetver: ! A hiba az úgy kezdődött pattant 1-et el ment a kép de vissza is jött de már se kép semmi.Ma meg néztem csak rá néztem szép állapotban van újszerű, táv, leírás minden meg van hozzá, és állította hogy nem is ment ráadásul sokat a készülék csak ritkán van itthon , nem szedtem szét majd hétfőn megyek és át nézem, érdemes e bele fektetni vagy nem :hmmm: , inverterre tippelek így láthatatlanba, valami hiba ott lesz vagy környékén :idea: Szeretnék tanácsot kérni érdemes ilyen készülékkel vacakolni akinek van tapasztalata kérem ossza meg velem!! hétfőre tuti adatokat tudok meg adni róla.ÜDV!!!!!! Zsolt.

Comments
VIDEOTON
VIDEOTON picture

Sziasztok! köszönöm a hozzá szólásotokat!!!!! holnap megyek és át nézem a gépet, mindet meg nézek rajta, a táv egyáltalán nem kopott mint az új! ha táp, vagy inverter hiba már hozom is a gépet. Ilyen része még javítható remélem nem alaplap hibás vagy hasonló. Nem régen volt nálam egy LG-LCD monitor szintén hasonló hibával és 2 DB elkó volt csak szét robbanva,benne ezeket ki cserélve tökéletesen működött! holnap pontos infókat osztok meg róla! ÜDV!!! Zsolt

0

Ckó
Ckó picture

Szia!
Gyorsan vedd meg, ha olyan ahogy leírtad!
Üdv.:Ckó

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia Zsolt!
"és állította hogy nem is ment ráadásul sokat a készülék"
Tapasztalatom szerint erről általában a távirányító kopottsága szokott megbízhatóbb adatot
szolgáltatni. :p
(Kivéve ha rokon vagy nagyon jó ismerős a tulaj.)
De ennyi pénzért ajándék!
Üdv: Laci

0

Pásztor
Pásztor picture

Szia!

Szerintem is táp gong lehet első neki futásban, az enyémben STRS ic volt, vártam rá vagy 3 hetet de megérkezett, és azóta hibátlan. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, ennyiért nem szabad ott hagyni.

0

exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz Zsolt!
Mint szinte minden esetben, a táp az első gyanúsított.
Ennyi pénzért, nem szabad otthagyni, pláne, ha ilyen érintetlen a készülék.
Üdv:
exGelkás

0

Kcsaba
Kcsaba picture

Kcsaba

Főleg hogy alkatrészben, kijelző stb, el lehet adni. Bőven tizes fölött.

0