You are here

LG LH-C6230

4 posts / 0 new
Last post
Edmundson
Edmundson picture

Sziasztok!

Keresem a fenti házimozi rajzát. Az eserviceinfo-n megtaláltam, de a (LH-C6230[1].S ALL.part06.rar) fájl hiányzik. DVD hibás volt. A DVD javítva, de a tápban egy 7805 nagyon melegszik. Egy-két perc elteltével 125°C-nál kikapcsol és leáll a gép. Nyilván valami terheli, de rajz nélkül csak szöszmötölök vele.

Edmundson

File attachment: 
Comments
BigTom
BigTom picture

Szia Edmundson!
Cseréld ki a stabit, ebben szokott az 5V-os tönkremenni. Olyankor kikapcsol, vagy nem kezelhető, majd lehet, hogy újraindul, ha lehűlt.
Rajzot azért felraktam, de a táp nincs benne. Ez pont az a doksi volt, amit kerestél, csak át kellett nevezni a feltöltéshez.
BigTom

0

Vote up!

You voted ‘up’

Edmundson
Edmundson picture

Szia BigTom!
Köszi a tippet, bejött. Nekem azt tanították, hogy diódát tranzisztort és stab IC-t tisztán párhuzamosan kötni tilos. Úgy tűnik, hogy az LG fejlesztők más suliba jártak. Ebben két 7805 van párhuzamosan. Az egyik hideg, a másik felmelegszik 120°C-ra és kikapcsol. Szóval kivettem. Asztalon mindkettő jónak tűnik, de az egyik 4,85V-ot ad le a másik 5,08V-ot. Jó mi? Van egy marék 7805 és válogattam két egyformát. Most egyformán melegszik a két borda, és egy órás üzem után is meg lehet fogni. Természetesen már nem kapcsol ki.

0

Vote up!

You voted ‘up’

BigTom
BigTom picture

Edmundson
:-)
Örülök a sikerednek!
BigTom

0

Vote up!

You voted ‘up’