You are here

LG RE-44SZ21RD projektoros tv

3 posts / 0 new
Last post
deneskar
deneskar picture

Sziasztok!

Nemrégen kaptam egy LG RE-44SZ21RD tv-t. Több helyről elküldték már szegényt (és szerintem mindenhol beletoltak pár hibás egységet) Mostanra jól működik, de kevés a fénye, mert az izzó fényét fogadó alu öntvényben lévő 4 tükörből álló kis téglatest szerű "cső"-ből hiányzik 2 db tükör. Ha valakinek van ilyen, érdekelne.
És még egy kérdés: Van benne egy lengő hőérzékelő, csavar alá helyezhető. No ezt hová kell tenni?

Üdv Dénes Károly.

Comments
lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Az alu öntvényben lévő tükör a fényalagút névre hallgat. Az érdekesség az, hogy csak a tükröket kapod meg szervízanyagként és azt neked kell a helyére ragasztanod. Az ára utoljára 12.000 Ft körűl volt olyan 1-2 éve. Beszerzést érdemes megpróbálni a Ráday u 54-ben elvileg tudják rendelni csak kérdés, hogy mennyiért. A lengő hőérzékelőt az optical engine felfogató csavarja alá kell felcsavarozni a lámpa oldalán ahol az öntvény az alaplapra csatlakozik. Ha esetleg nem tudják a cikkszámot akkor annak is utánna tudok nézni.

0

deneskar
deneskar picture

Üdv!
Köszönöm a korrekt választ, de egy bontott példányra gondoltam, az alu tartóval együtt. Éppen a pozícionálás miatt. Láttam már kicsit olvadt, tükröződő felület nélküli üveglapot is hibás pozícionálás következménye képpen. Ezt a készüléket lehetőleg már csak egyszer szeretném szétszedni, mert a szerelhetősége maga a borzalom. Az érzékelőt már teszem is a helyére.
Köszönettel Dénes Károly.

0