You are here

LG V6 plazma y-meghajtó

6 posts / 0 new
Last post
mukso70
mukso70 picture

Sziasztok! Kaptam ezt szép nagy gépet,a kijelző felétől vízszintesen van kép,csak felfelé. Ez viszont tökéletes. Szétkaptam,gondoltam megnézem az alsó Y-meghajtót,de nem volt mit néznem,valaki szépen kivette. Rendelni fogok újat,de mielőtt beépítem szeretnék tanácsot kérni,mitől hibásodhatnak meg ezek a meghajtók. Az Y sus-t mindenképp átnézem ,beleértve a bejövő tápjait és a panelon előállított segédtápokat is, ezek is gyakori hibaforrások. Nem szeretnék gyártani egy rossz meghajtót,ezért kérném ha valakinek van tapasztalata /rossz vagy jó/ szólhatna néhány szót. Előre is köszönöm! Üdv,sok munkát!

Comments
fecomuvek
fecomuvek picture

Szia.

Y sus-on a 33uF SMD kondikat kikéne cserélni mindenkép.

0

mukso70
mukso70 picture

Szia! Cserélni fogom őket. Ha jól emlékszem V7-nél volt ilyen jellegű gondom,de ott már a hibrid is elszállt. Teljes elkó készlet csere után bele az új hibrid és azóta is ketyeg. Az a baj jelen esetben a kijelző zárlata,időszakos áthúzása is szóba jöhet,mint hibaforrás. Köszi! Üdv!

0

Jimmy
Jimmy picture

Szia!

Ha mindenigaz van még egy hibátlan alsó bufferem V6-hoz, felőből több is akad. Az Y-sus "felújítása" előtt nemigen szabadna járatni nehogy nagyobb legyen a baj.

Üdv,
jimmy

0

Zolysys
Zolysys picture

Nem jellemző rá.. alsó driv szokott halni.. ha kell szólj igyekszem szerezni neked :)

0

mukso70
mukso70 picture

Sziasztok! Köszi a segítséget,HQ-nál néztem, nem is olyan drága mint gondoltam, ha ez nem jön össze akkor feltétlenül számítok rátok. Legfeljebb elküldöm érte a gazdit jól felszerelve, erős forinttal és hideg sörrel! Üdv!

0