You are here

LG WD 14392 TD Direct Drive 7 kg-os mosógép

8 posts / 0 new
Last post
adorjan
adorjan picture

Üdvözlet a Profiknak!
Segítségeteket kérném a fenti típusú mosógép beállításában. Néhányszor áramszünet volt, és a mosógép a programot mindig újra elölről kezdte. Nincs benne memória? Szünetmentes tápról kell üzemeltetnem? A másik: centrifugáláskor zakatol mint egy traktor,vándorol pedig csillapító lap is van alatta.Kezelési utasításnak megfelelően vízmértékkel szinteztem,lábai csavarosan állítva, rögzítve.Mi lehet a hiba?
Köszönöm a segítséget, tanácsokat

Comments
Mosógépdoktor
Mosógépdoktor picture

Szia!

Nem olvastam, el, a te gépedről van szó!
Garanciális, szakszerviz kell hozzá és nem piszkálgatni. A hall elem hibája miatt egyenlőtlen lehet a dobforgás, de ez nem indokolja az ismételt újraindulást

Doki

0

adorjan
adorjan picture

KÖSZI!

0

Mosógépdoktor
Mosógépdoktor picture

Elnézésed kérem, közben az ugyan ezzel a névvel, szereplő ismerőssel beszéltem, tehát tárgytalan, amit írtam, nem a te esetedre vonatkozik. Elnézést a félreértés miatt. De a névazonosságot nem tudtam kiszűrni!! Az ő gépét meg ismerem, mert ”szomszéd”

Doki

0

Mosógépdoktor
Mosógépdoktor picture

A stator alatti hall elem hibás, nem érzékeli, hogy forog e a dob vagy sem. Nem én javítom, de általában 100 Ft os tételű smd ellenállás szakadása okozza ezt a hibát, jól és viszonylag könnyen javítható (tanyasipeti a szerelő ebben a témában)

Doki

0

adorjan
adorjan picture

Köszi, az általad említett ellenállás melyik hibát okozza? (progi ujraindulása vagy az ugrálást)
üdv

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

A program újra kezdése normális jelenség mivel az áramszünet időtartamát nem tudja a gép mérni és esetleg a mosólug már kihűlt az állásidő alatt. Az ugrálás előfordúlhat amiatt, hogy valamelyik szállítási rögzítő bennemaradt a gépben vagy a lengéscsillapító meghibásodott.

0

adorjan
adorjan picture

Köszi! megnézem a rögzítőt.

0