You are here

Lg27lc2r-zj hattervilagitas ok, kép és hang nincs

3 posts / 0 new
Last post
tothzsolt
tothzsolt picture

Van egy lg27lc2r-zj tipusu LCD tv-m. A problema vele az, hogy akitol vettem belepiszkalt a tapjaba (kondi csere). Es most csak hatter vilagitas van es mas nem megy. Letezik h ez taphiba lenne? Nem kaptam rajzot hozza meg, hogy nezzem meg, hogy jo kondikat tettek bele v sem. Valami otlete valakinek?

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el"

Comments
welding alt
welding alt picture

Szia Tothzsolt,

Mielőtt a moderátor felfüggesztené a topikod ( hiányoságok miatt),a "Lg27lc2r-zj problema",a topik címét kérlek tedd érthetővé mindenkinek.( a probléma szó ,itt Erdélyben ismert, sok más nyelvben is szinte hasonlóan értelmezhető). Egy topik fejléc lehetne ilyen is:
pl. Lg27lc2r-zj -nincs kép, háttérvilágítás OK.

Üdv. welding alt

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Ide beírod a típusát és már ellenőrizheted is...: http://elektrotanya.com/lg_27lc2r.pdf/download.html
"belepiszkált a tápjába"...talán nem ok nélkül tette, reméljük további helyrehozhatatlan károkat nem okozott...

Üdv: uniman

0