You are here

LG42LB630V csak LG logo.....nem indul tovabb

5 posts / 0 new
Last post
tamilaci59
tamilaci59 picture
*****

Udvozlet Uraim!

Adott egy LG42LB630V led tv.Indulasnal csak az LG logo,nem jut ennel tovabb.Van valami otletetek?Kaptam par utalast a NAND ,,megfagyasztasra,,.....nem igen hiszek ilyesmiben,de kiprobaltam.Kicsit utana-turkalva olvastam,miszerint a boot-loader egy 24c szeru flash-re van teve.Mit lehetne rairni?Probaltam kimenteni,torolni,ujrairni...semmi.

Koszonok minden velemenyt:Tamas Laci/Marosvasarhely

Comments
mosomedve
mosomedve picture

Sziasztok!
Sajnos az újra golyózás sem segít az ilyen jellegű hibán. Ez szoftver hiba. A bootolás során egy check szám ellenőrzésen megy keresztül a rendszer és ha talál valahol hibát nem engedi betölteni a programot és bejegyzést csinál a memóriájába. Így a legközelebbi bekapcsoláskor már a memóriából olvas és ha ott már bejegyzést talál megáll.
(Egyébként a golyózáshoz használatos BGA specifikus szita hiánya nem okozhat problémát, ha van olyan szita, ami a raszter távolságnak megfelelő és tele lukas, azt szoktam használni ilyen esetekben. Ahol nincs padstack oda nem fog a golyó hozzákötni.)
László

1

tamilaci59
tamilaci59 picture
*****

Koszonom a valaszod.Ilyesmire gondoltam en is!!!Kerdes,h lehet helyrehozni?Az Aswo-nal 100Eu folott van uj main board,es cserenel meg sok minden tortenhet.Ez mar a 3. ,,L,, szerias LG,amit nem tudtam megoldani....szegyen lassan 30 ev regiseggel.A maszkban igazad van....no pad,no ball :)
 

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Hozzá(bb) értők majd kijavítanak ha... de nekem ezeknél ezt a hibát mindig BGA hiba(forrasztás) okozta.
Üdv,Z.

0

kicku
kicku picture

Hello,
before throw away try this, you'll have nothing to loose.
http://www.ebay.com/itm/252367627778
Good luck.

0