You are here

LG42LD650 TV hangja lelassult,lemélyült

8 posts / 0 new
Last post
kitimi51
kitimi51 picture

Szevasztok!
A fenti tipusu TV minden funkciója működik.Kép csatornaváltások jók,minden előzmény nélkül a hang lelassult,emiatt az egész olyan mint egy lassitott ufó hang.
A lakásban van másik tv is az tökéletes. Ennek a kábelére csatlakozva ugyancsak a lassitott hang van. Egyébként DIGI kábelesem van.
Köszönöm ha van tanácsotok.

Comments
csakyt
csakyt picture

Szia
 Bocsánat, de lehet én értek valamit rosszul. Mit jelent az, hogy "ennek a kábelére csatlakoztatva ugyancsak lassított hang van"?  A másik készüléked állítólag tökéletes. Milyen kábelt kötsz rá, hogy olyan lesz? Ha az antenna kábelt és olyan lesz a hangja ennek is, akkor a szolgáltatói kábel körül van a gond. Nem tudom, hogy az a kábel egy szolgáltatói berendezésről jön-e, vagy közvetlenűl a szolgáltatótól. Szóval, nekem nem világos a kérdésed.
Tibi

0

kitimi51
kitimi51 picture

Helló!
Tehát: Egyik szobában van a rossz TV, a másik szobában a jó TV.Mindkét tv a Digi szolgáltatótól kapja a jelet kábelről leosztva.
Először gondoltam a kábelben vagy a jelben van a hiba.Ezért a tévét megcseréltem és a jól müködő tv kábelét csatlakoztattam a rossz tv -hez.
Itt ugyanugy sz..r volt. Ebből következtettem hogy a TV a ludas.
Üdv.
 

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
 Így már értem.. Valószínűleg a mosomedvének lesz igaza.
Tibi

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Mivel a DIGI HD-ben is szolgáltat, és a Tv sem egy 50cm-es, így HDMI-re tippelek, ami digitális hang. 

0

kitimi51
kitimi51 picture

Helló!
Köszönöm szépen a tippeket.Ha időm engedi elmélyedek a feltárásban.

0

mosomedve
mosomedve picture

Processzorhiba, bárki bármit is mond. Nekem már volt ilyen hibám hasonló felépítésű LG készülékkel. Ott a processzor melegítés hatására normál módon indult és jó volt a hang. Később visszakapcsolva megint ugyan azt a hibát produkálta.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Első tippre a sound processor rezonátorát nézném meg.  

0