You are here

LG55LB650V tévé bekapcsolás után a logó megjelenik de semmit nem csinál.

4 posts / 0 new
Last post
Simontv
Simontv picture

Sziasztok !
A fenti tévé a ki -be kapcsoláson kívül semmit nem csinál.A logót ki teszi majd megáll.Erre szeretenék valami okosságot kapni . Az alaplap száma  EBT62987206 ,EAX65384004(1.5) Ha van valakinek üzemképes alaplapja szívesen megvásárolnám! Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv .Jenő

File attachment: 
Comments
mosomedve
mosomedve picture

Szia!
Küldd el az alaplapot, készülékem van, megpróbálom megcsinálni. Az a lényeg, hogy ne kezdj el vele semmilyen szoftveres trükköt, mer még jobban magába fordul. Ha érdekel keress meg privátban, akkor megírom a címet.
László

0

SV4eva
SV4eva picture

Sziasztok,

Ezt végül sikerült megoldani? Saját TVm és egyszer már produkálta ezt a hibát, amit firmware update megoldott. Akkor még néha elindult és akkor le tudtam frissíteni, most nem jut tovább az LG logón. Ki--be kapcs működik a távirányítóval, de ennyi...

0

mosomedve
mosomedve picture

Szia!
Végül is nem igazán sikerült megoldani. Általában eMMC memória hibás, Ha sikerül visszaírni az eredeti memóriába a programot, akkor rendben működik a készülék. Ha viszont egy új memóriába írod át a programot, akkor csak az antennáról működik helyesen. A HDMI és a CI+ bemenetek nem fognak működni!
László

0