You are here

LTA320WT és samsung rome5 main sötét képet produkál..

3 posts / 0 new
Last post
micilacko
micilacko picture

Sziasztok..

Ahogy Ernő szokta írni, akasztják a hóhért..

Szívok 2 napja egy Samsung TV-vel.
Vettem bele egy LTA320WT-L05 -ös kijelzőt, s végre sikerült bele szereznem egy maint is.. Elvileg 32R32 main ROME5 van ráírva. Tcon fesz 5 V most már, az LVDS kiválasztó is ok (normál mode).. A kép sötét.. A háttér ok, de a kép sötét.. Nem úgy, hogy halvány, hanem sötét.. A menü oldala is szinte fekete, csak a szöveg világosabb benne, miközben kb világoskék lenne ha jól emlékszem a háttere.. Az emberek arca is sötét.. A kép élvezhetetlen.. A tconon a feszek elvileg rendben, a VGMA feszek is elvileg okésak, folyamatosan mennek 0-15V-ig.. Nem tudom mi a fenét tudok csinálni vele.. Szervíz menüben váltogattam a kijelzőket, de ugyan az maradt minden... Hol lehet ebben valamiféle kijelző kalibrálást végezni?
Illetve, ami még fura, hogy a kép 1/3-ánál, s kb 2/3-ánál függőlegesen néha eldobál pár piros pixelt.. Mintha a freki nem stimmelne neki, de nem tudom értelmesebben leírni.. ott vannak oda nem illő képzajok...

Ha valaki járt már így, érdekelne a hogyan tovább :)

Sajna mind a kijelző, mind a main zsákba cica, egyikről se tudom, hogy tuti ok-e.. Mondjuk a kijelzőt este valószínűleg lepróbálom egy philips béléssel, de azt elő kell kaparni..

Köszi

L

Comments
Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
A cím ROME4 a leírás ROME5. Melyik?

0

micilacko
micilacko picture

A kérdés jogos ROME5 ha minden igaz..

0