You are here

Luxman L-100 "winker" and "ON" bulb do not light up

2 posts / 0 new
Last post
carlosraj7

Hi,

I am working on a Luxman L100 belonging to a friend. I noticed the following problems.

a) It takes about 12 to 15 secs for the relay to turn ON.
b) The relay does turn ON but both the "winker" bulb and "ON" bulb do not light
(both the bulbs are OK)
c) The "touch MUTE" is not working.
d) When switching on the 10Hz low cut filter, the relay cuts off and does not come ON until the switch is set in the centre(bypass). Can someone familiar with this amp, please help me out

Thanks

Carlos

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre [F], majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

"IMPORTANT! Select a forum topic name that is descriptive, more precisely matched to which you're writing about. A possible good name
eg, ORION LCD-2 17MB12 PT26S chassis, the power supply for will not start
It is not enough, for example: "LG LCD TV" or "HP laptop" and the like. And do not include irrelevant information not relevant to the title!
The incorrectly named topic suspended [F] and will be deleted after 48 hours! Suspended while others are not able to speak until you correct the title.
Subsequent repair of defective title (within 48 hours) by clicking the 'Edit' tab to be done."

Comments
kolya61
kolya61's picture

Szia Carlos !
Először cseréld ki a C916 47 uF, 50 V kondenzátort .
A C009 és C010 , 80V 15000 uF kondenzátorokon pedig az 50 Hz szűrését megmérni oscilloscoppal .

Üdv! Miki.

0

Vote up!

You voted ‘up’