You are here

Magantelefonszam beazonositasa

10 posts / 0 new
Last post
agho
agho picture

Hogy lehet egy magantelefonszamot beazonositani?

Comments
mdecsi
mdecsi picture

Üdv!

Szakmában dolgozom.

Rövid válasz: Nem tudhatod meg sehonnan.

Hosszabb:
A szolgáltató nem fog utánajárni a zaklatásnak, nem kötelessége és nincs hozzá jogosultsága. A rendőrséghez fognak küldeni, a rendőrség viszont nem fog törődni ilyen üggyel. Tehát a kör bezárult.

Azt hallottam, hogy illegálisan meg lehet szerezni ilyen adatokat, de nem tudom honnan, ne is kérdezd.

Az egyedüli üdvözítő megoldás a számcsere.

Üdv,
DM

0

szoke
szoke picture

Van egyébként megoldás!
Feljelented zaklatásért, és ha bűncselekménynek minősül, akkor a rendőrség megbízza az egyik szakértői céget, aki utána jár, le dokumentálja az adott időszakot, hogy a mobilod merre járt a telefonod egy bizonyos időszakban, milyen tornyokra kapaszkodott fel, mik voltak a bejövő telefonszámok és a kimenők is stb stb. És ha mákod van akkor 100-200eFt-ből meg is úszod!
Láttam már ilyen dokumentumot, mikor valaki ártatlanul ült és megcsinálták az ő telószámára, hogy be tudja bizonyítani, hogy nem is járt arra, ahol a bűncselekmény történt.

0

tamilaci59
tamilaci59 picture
*****

Van egy kis program a Handy Blacklist amit ha feltelepitsz be tudodsz allitani bizonyos nem kivant szamokat(koztuk a maganokat is)Ilyenkor a hivonal foglaltat jelez,a hivottnal meg bekerul egy listaba amit vissza tudsz olvasni.Persze a ,,magan,, szamot nem,de latod hogy volt hivasod.Igy egy ido utan megunja.

Udv:Tamas Laci

0

M.Gábor
M.Gábor picture

Sziasztok!

Erre szerintem van egy pofonegyszerű megoldás: hívásazonosító nélküli hívások tiltása, ezt a szolgáltató tudja kivitelezni! Pl: én soha nem beszélek ilyen számmal, nállam ugyan nincs tiltva, de vagy elutasítom a hívást, vagy fogadom és lerakom a telefont az asztalra, élvezkedje ki magát az illető a saját költségére, ha közben hívás jön azt úgyis jelzi a készülék.
(egyébként meg: küldjél smst, én most nem érek rá szöveg néha bejön!) :D azt már meg is van a szám! :rohog:

Üdv.

0

Balta.István
Balta.István picture

Ha nem irja ki a készüléked a számot,és zaklatásnak tekinted a hivást,lehetőséged van a Te mobil vagy vezetékes szolgáltatódat
kérni,hogy ők járjanak utána ki zaklat téged.Ha viszont megjelenik a hivó száma,akkor erre nincs lehetőséged.Pontosan mit akarsz kideriteni? üdv.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

üdv:tudakozó?

Bálint

0

gyuri50
gyuri50 picture

Szia Bálint!
"De ezekben a titkos számok nincsenek benne!"
És a tudakozó sem mondja meg.
Üdv. Gyuri

0

szoke
szoke picture

A mobil és vezetékes szolgáltatók csak a rendőrségnek adjak ki, hogy mikor és ki hívott milyen telefonszámról.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Internetes vagy telefonos tudakozó, illetve létezik országos telefonkönyv CD is! De ezekben a titkos számok nincsenek benne!
Üdv: lizakl

0

Sponsored links