You are here

Messenger fiók hiba

2 posts / 0 new
Last post
formasu
formasu picture
*

Sziasztok!

A feleségemnek nem volt Facebook fiókja, és így csináltunk neki egy Messengert. Adott a telefonszám, és az e-mail cím is. Működött, ment minden rajta Android telefonon.

Felmerült, hogy jó lenne neki egy Facebok fiók, ahol ott lesz a Messenger is. Be lett állítva a Facebook fiók. Windowson működik, és megy a Messenger is, de úgy tűnik, hogy ugyanazon a néven, telefonszámmal, és e-mail címmel nem ugyanaz a Messenger, mert a régi dolgok, levelek, beszélgetések nincsenek ott. 

Fel lett telepítve az Androidos telefonjára is a Facebook. Ok, működik. A telefonon már nem engedi megnyitni a Messengert. A régi Messengerre ha megnyitom, kiírja, hogy lépjek be a Faces profillal. Nem engedi, kiírja, hogy hiba történt. A belépés előtt kiírja, hogy "Ezt a telefonszámot egy másik készüléken használták bejelentkezésre.

Két lehetőség van: 

1: Továbbra is ez a számom. Ha meg kellene erősíteni a telefonszámot-  folytatás-  Ez a megerősítés megtörtént / kiírja, hogy úgy tűnik, hogy ez a telefonszámod, és jelentkezz be a Facebook fiókoddal-/ Bejelentkezés Facebookkal, jelszó- folytatás...- valami hiba történt.

2. Új telefonszámom van: /Ha szeretnéd használni ezen a készüléken a Messengert módosítsd a telefonszámodat./ Nincs másik telefonszámunk...

Mit tehetünk? 

Szerk: Bocs, túl gyors volt a kérdésem. Fennhagyom, hátha valakinek még jól jöhet...

Letöröltem a telefonról a Messengert, és újból fel lett telepítve. Ekkor már rögtön az új / Facebookos / Messengerre vitt. Most már működik a Messenger is...

Comments
AzzA
AzzA picture
*

Nimcs fészbukom csak messengerem igy csak egy ötlet.
Töröld a meglévő messenger fiokot, utána tegisztrálj újból a fészbukos belépéssel. Hátha jó.
Amit irtál az szerint a 22-es csapdájában vagy
 

0