You are here

Micro USB-s klaviatura kompatibilitás

6 posts / 0 new
Last post
mosomedve
mosomedve picture

Sziasztok!
Szeretnék venni a tableteinkhez hagyományos klaviatúrát. Kérdésem, hogy a piacon fellelhető vagy az internetről rendelhető ilyen típusú billentyűzetek tablet függők-e? Mert ahogy látom különböző típusokhoz ugrik fel ajánlat. Van olyan is, ami tokba van integrálva, egyben megoldva a védelmet is. Nincs ezek között szabvány, ami minden típushoz használható lenne? Mint ahogy a normál PC-hez USB csatlakozós klaviatúra gond nélkül működik minden alaplapon.
László

Comments
Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Ha tudja a tablet az OTG-t, akkor egy ilyen átalakítóval elvileg minden USB billentyűzet mehet, sőt egér és majdnem minden USB-s eszköz. :)

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

"Elvileg" - ezen van a hangsúly. A gyakorlatban csak a próba ad biztosat. Én vettem ilyen tokba épített USB billentyűzetet, hozzáteszem nagyon olcsón. Sajnos hiába tudja a tabletem az OTG-t (melyik nem tudja?), nem működik vele. Az okostelefonommal pedig működik. Talán a régi Android az oka, 4.2. Oda kell vinni az üzletbe, és kipróbálni, vagy internetes rendelésnél 14 napon belül visszaküldeni, ha nem megy.

Üdv, lcsaszar

0

PushyG
PushyG picture

Üdv! 
Csak akkor van esélye a működésnek, ha az USB port OTG képes a tableten. 
Gábor 

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Nem tudom, de nekem egy régebbi Acer tableten nem működik. 

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Bluetooth billentyűzettel talán nehezebb mellélőni.

Üdv: Jácint

1