You are here

Microsoft Lumia 640 LTE telefon frissítése 8.1-ről 10-re.

7 posts / 0 new
Last post
Billentyűs
Billentyűs picture

Üdv a Kollégáknak!

Kaptam 1 ilyen mobilt azzal, hogy próbáljam frissíteni a készüléket, mert így csak telefonként használható. Nem tudta, hogy 2019 dec. 15. után már nem tudja online frissíteni. Próbáltam a neten keresni telepítőt hozzá, de nem találtam. Vezetékes kapcsolaton keresztül frissíthető, csak telepítő kellene hozzá. Ezúton fordulok a kedves kollégákhoz, amennyiben van megoldás, szíveskedjenek megosztani velem.

üdv.

Billentyűs

Comments
csoxi
csoxi picture
***

Sziasztok!Már nincs napi használatban, de ha előveszem, a Microsoft fiókom frissül azonnal. Sok app. Valóban nem megy már, de edge böngésző alól minden elérhető úgy ahogyan az asztal pc-n.Most is arról írok.

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Ne fáradj vele. A win10 platform is tök halott, új appok nem jönnek, a régiek fele mögül már kivették a szerver-hátteret, és nem működnek. Ráadásul amilyen jó volt a 8.1-es win, annyira szar a 10-es. Nekem gyárilag win10-es telóm van, és még ezt is újra kell indítgatni, mert leszakad a wifiről, bluetoothról, vagy éppen lefagy, mint a xar. Volt win 10-re update-olt 635-ösöm is, na azon is ugyanez a műsor volt, ráadásul iszonyat lassan is futott rajta.

Sajna a windows phone-t el kell engedni. Nagyon ígéretes volt egykor, de elcseszték a marketinget, és a v10-nél már a programozást is, csak bosszankodni lehet már vele. 

0

oandras
oandras picture

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Üdv. oandras!

A telefonon win 8.1 van, ezt nem lehet már online frissíteni, a microsoft leállította a támogatását win10-re. Kábelen keresztül viszont lehetne, de nincs telefonra elérhető win 10-esem, nem találok a neten sem. Az, amit küldtél,, meg tudja oldani ezt a feladatot a Főnix programmal? Nem telepítettem, mert előbb tisztázni akartam, ezzel működik.e a frissítés? A telefon most olyan állapotban van, hogy szinte semmi nem érhető el, csak alap telefonként használható.

        üdv.

  Billentyus

0

oandras
oandras picture

Igen, megoldható, letöltöd a win10-es firmware-t és rá kell flashelni a phoenix-el.

0

kipcsak
kipcsak picture

0