You are here

Mobil sugárzás?

19 posts / 0 new
Last post
SzBálint
SzBálint picture
****
Comments
Berti
Berti picture

Sziasztok!

Szerintetek kialakulhat a visszaverődések, kioltások miatt, mikróban lévő hullám?

Berti

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Bizonyosan...
De mit is kérdezel?

0

Ravic
Ravic picture

Hi!
Én azért meghallgatnék néhány gyakorló agysebészt is, akik bizonyos helyeken  egyre gyakrabban keletkező daganatokért, elég határozottan a mobilokat gyanúsították meg.
Üdv: Ravic

 

0

ty
ty picture

Csatolj már be kérlek egy ilyen témájú publikációt.

0

Ravic
Ravic picture

Gugli a barátod.
 

0

ty
ty picture

Az internetben az a csodálatos, hogy bárki bármit leírhat, függetlenül attól, hogy sületlenség-e.
Állíthatsz bármit, majd a meggyőződésed alátámasztására hozzáteszed, hogy "amerikai tudósok bebizonyították", vagy "gyakorló agysebészek tapasztalatai szerint".
Ha nem tudsz megjelölni egy hiteles forrást, akkor az állítás hiteltelen.
 

0

Ravic
Ravic picture

Én nem vagyok orvos - gondolom te sem - ezért nem fogok tanulmányokat olvasgatni, angol nyelvű orvosi szaklapokban. Újságírók feladata az, hogy ilyenekről hírt adjanak a nagyközönség számára.
Nem fórumozókról, hanem újságírókról beszélek!
Továbbá, ha a te feleséged hal meg 30 körül agydaganatban és a sebész azt mondja  hogy akár a mobiltelefonnak lehet köze a dologhoz, akkor onnantól kezdve,  inkább ki fogod hangosítani a mobilodat. Vagy, minimalizálod a beszélgetések időtartamát.
 

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Óvatosan közelítenék a problémához, ugyanis már egy jó ideje vizsgálják a mobilok mikrohullámú sugárzásának hatását az élő szervezetekre, eleddig semmilyen bizonyítékot nem találtak annak egészségkárosító hatására...

0

proba
proba picture

Ez mit jelent? Kb semmit. Az a lényeg amit az emberek gondolnak. A DDT-ben is lehetett mosdani is akár....Az akkori tudomány szerint. De a radonnal dúsított szájfény is egészséges színt adott az embereknek. Szerintem még túl fiatal, favorizált találmány ahhoz, hogy érdemben nyilatkozzon róla bárki, és azt el is fogadják. Ha meg elfogadnák hogy káros, hányan tennék le? Aki hirdeti hogy káros, neki vajon van? Vagy tesz rá egy árnyékoló lapot, azt gondolván hogy mostmár biztonságban van?  ( a telefon meg bosszúból adóteljesítményt emel.) 

0

ty
ty picture

Kissé elszállt ez a beszélgetés.
Kb. 20 éve használ az emberiség tömegesen mobiltelefont.
Ez idő alatt nem derült fény - a min. 4 milliárd embert érintő használat során - határozottan megfigyelhető káros élettani hatására a kis energiájú mikrohullámú sugárzásnak.
Próbáld ki ugyanezt DDT-vel, radonnal, szilikon implantátummal, azbeszttel, vagy bármelyik káros gyógyszer összetevővel. Egyértelmű lesz az eredmény.
Az okostelefonok káros (pszichológiai) hatása a 14 év alatti korosztályra tudományosan elfogadott tény. Sokkal nagyobb probléma mint az elektromágneses sugárzás hatásai.
 

1

Attee
Attee picture
*

Ezért írtam, hogy óvatosan. A hosszútávú (30-50év) hatásairól semmit sem tudunk még.Legfeljebb azon viszonylag kevesek,akik azelőtt is mikrohullámú technikával dolgoztak nap mint nap...vagy mikrohullámú adóberendezés közelében éltek.

De ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy sirassuk el az emberiséget, mert beledöglik a mobilok sugárzásába. Mint mindenből, ebből is áltudományos, misztikus kérdést csinálnak. Pedig csak fizika.

0

ty
ty picture

Ez pontosan így van. Innentől kezdve annyit rágózhat rajta a bio társadalom amennyit csak akar.
Annyit pontosítanék, hogy "alacsony energiájú".
Mert kW nagyságrendben elég egyértelműen elfüstöl az élő szövet :)

0

imrus101
imrus101 picture

Hali!
Az utána következő cikk még jobb:
Nukleáris reaktort épített a gyerekszobájában egy 12 éves kisfiú
Aztán kiderült, hogy nem is nukleáris, hanem fúziós reaktort épített.

Ennyire hiteles a fent említett betűhalmaz is.

imrus101

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Sziasztok!

Erről Öveges professzor (paródiája) jut eszembe: "Kedves nézőink! A következő kísérlethez szükség lesz egy minden háztartásban megtalálható fúziós reaktorra".

Üdv, lcsaszar

0

lizakl
lizakl picture
*****

Na, igen! Hiszen mindenkinél van otthon a sublótfiókban egy két elfekvő nagy energiájú lézer amivel elő lehet állítani a szükséges 15 millió Kelvin fokot! A szupravezetők által keltett nagyon erős mágneses térről nem is beszélve, ami kordában tartja majd az egész forró szmötyit! :-)
Olyan kacsa ez is mint a hidegfúzió volt évekkel ezelőtt!

0

Pista47
Pista47 picture

0

Jaca
Jaca picture
****

Igazából a fúziós reaktort Soros erőltette rá a köztudatra, ezzel is kétségbevonva Paks2 szükségességét....

0

proba
proba picture

Nekem ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, ingyen semmi nincs, legalábbis mezei felhasználónak nem. Ha meg ingyen lesz, a Föld ki fogja találni, hogyan pusztítsa  az őt  korlátlanul kizsákmányoló fajt. Egyszerűen az a rengeteg keletkező energia ( ha már ingyen van miért takarékoskodjunk, pl télen az utcán is lehet 20 fok....fűtsük a járdát.) előbb utóbb visszaüt.   

0

Sponsored links