You are here

Motorola talkabout

8 posts / 0 new
Last post
perlaci
perlaci picture

E régi kövület került hozzám. Vodafonos én meg tmobilos vagyok. Gondoltam tartaléknak jó lenne, mert szép állapotú és még az akkuk is jók és könnyen pótolhatók. Érdeklődnék, hogyan lehet függetleníteni. Ennél a típusnál működik az a hosszú számsor begépelése? Még nem csináltam ilyesmit de jó pap holtig tanul. Ezért a gépért nem kár jó lenne kipróbálni hogy is műkszik ez a módszer.
Köszönöm előre is a tanácsokat. Laci

Comments
DjRobee
DjRobee picture

akkor böngészek tovább hátha lesz valami am a talkabouton kívül pontosabb tipust nem tudsz mondani?

0

perlaci
perlaci picture

Azt hittem ebből csak egy van. Ha jól fejtettem meg ez egy T2288 akar lenni. Az akkuk alatt az összes azonosító szám jól olvasható, ha kell valamelyik megírom.
Köszi Laci

0

perlaci
perlaci picture

Bekapcsoláskor ha van benne egy t-mobilos kártya rögtön kéri a speciális kódot. Ez 8jegyű számot jelent. A leírtakra sajnos nem reagál. kártya nélkül "ellenőrizze a kártyát" bármit nyomok "csak segélyhívás" másra nem reagál.
Túl egyszerű trükk lett volna
Én is köszönöm a fordítást, nehezen megy az angol.
Laci

0

DjRobee
DjRobee picture

Szia nem tudom mennyire tudsz angolul ezt találtam próbáld meg veszteni nem vesztesz vele
well, to me if it show phone lock press MENU+5 then it will tell you to change the code so you enter type 00000000 and it will tell you that the code is wrong and it will display the rigth code. then you write the code donw and off the phone then on it back and enter that code you wrote donw and go to security and disenble phone lock...............THAT ALL

Légyszi majd jelezz vissza hogy működik e vagy sem

0

Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Leferdítem:
Ha a telefon azt mutatja, hogy lezárva, nyomd meg a MENU+5-öt, ekkor mutatja, hogy add meg a kódot. Ide írd be a 00000000, ekkor azt mondja a telefon, hogy rossz a kód, és kiírja a helyes kódot (ez de hülyeségnek hangzik, bár úgylegyen!). Ezt írd le, aztán kapcsold ki a telefont, meg újra vissza, és írd be a helyes kódot, amit leírtál, aztán menj a biztonság menüpontba, és engedélyezd a telefont. EZ MINDEN.

Üdv: Jácint

0

Dexterov
Dexterov picture

Üdv!

A 8 darab nulla a régi Motorolák gyári biztonsági kódja,ezzel max a telefonzárat tudod oldani,a szolgáltatóhoz zárást nem igazán.
(De amint sikerül valamelyik talkaboutomat életre lehelni,lepróbálom,hogy biztos legyek abban,hogy jól emlékszek-e)

Üdv: Dexterov

0

DjRobee
DjRobee picture

köszi a fordítást:)

0