You are here

MSI VR630X Laptop - alvó állapotból nem lehet feléleszteni.

2 posts / 0 new
Last post
hangya02
hangya02 picture

Köszöntök Minden Kedves Tanyakedvelőt !
Unokám - címben jelzett tipusú, MS-1672 model laptopja alvó állapotra lett kikapcsolva. Ismételt bekapcsoláskor már nem sikerül éleszteni. Világít az alvó állapotot jelző ikon, érintőkre, Caps Lockra, Num Lockra reagál. Tájékoztatása szerint a bios elem már nem jó benne és jelenleg a HDD és az akku is el van távolítva belőle. Tanácsot kérek mi a megoldás a felélesztésére.
Köszönöm.

Comments
hangya02
hangya02 picture

Megtaláltam a biosz akkut és kivettem a legyengült CR2032-t . Így nélküle elindult, betöltötte a biosz tartalmat dátum: 01-01-2002. Azonban így akku nélkül csak némi feszmentes várakozás után tölthető be újból, de a benne lévő CD-ről elindítható volt egy Xp-telepítése is (nem telepítettem végig).
> Betettem az új akkut... átírtam helyes dátumra... mentettem, kiléptem... nem indul újból , nem tölti be a bioszt... bármennyi feszmentes szünetet tartok soha nem indul el.
> Kiveszem az akkut... akku nélkül szünettartás nélkül is bárhányszor indul, de csak akkor ha nem engedem, hogy végig töltse a biosztartalmat és úgy lépnék ki belőle mentéssel.
HDD-vel és HDD nélkül is ez történik.

0