You are here

nanoVNA nevű kis műszerhez keresek műanyag dobozt

8 posts / 0 new
Last post
zus
zus picture

Helló ! Keresek a címben szereplő nanoVNA nevű műszerhez hozzávaló (tehát neki gyártott és nem valahonnan barkácsolt) műanyag dobozt. Minden megoldás érdekel !

A válaszokat privátban várom. Köszönöm.

Comments
zus
zus picture

Helló ! Nagy nehezen sikerült találnom olyan kinyomtató helyet, ami mind árban, mind pedig megközelíthetőségben megfelelt. A készített doboz minősége megfelelő lett, UV-álló és 105 C-ig hőálló is. Persze, nem próbálom ki, elhiszem inkább, amit a nyomtató ember vésett a doboz anyagáról, miután a kívánalmaim elolvasta. A doboz egy pici utómunkát igényelt, mivel az én műszeremben van SD kártya hely, a dobozon meg nem volt neki lyuk. A lyuk kimunkálása közben egy pici kárt okoztam a dobozban, de azt meg tökéletesen ki tudtam javítani egy Revell modellragasztóval. Úgyhogy, elégedett vagyok az eredménnyel. Köszönöm a modell weboldalt.

0

zus
zus picture

Helló ! Kedves kollégák, itt vannak a dobozról készült fotók. Nyilván, nem egy gyári kivitel a doboz, de attól még elégedett vagyok vele. A modellt azt mindigehes kolléga által javasolt oldalról töltöttem le.

2

szeki977
szeki977 picture

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Ezek között nincs?

https://www.thingiverse.com/search?q=Nanovna&page=1&type=things&sort=rel...

Ahogy látom, nem bonyi kinyomtatni...

0

zus
zus picture

Szai ! Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de sajnos mostanság nem nagyon van időm netezni.

Tehát: köszönöm az ötletet. Ezzel csak az a baj sajnos, hogy nem tudom hol kinyomtattani. Biztos nem ördöngösség, de nem ismerek Budapest jobban megközelíthető helyein (de másutt se) olyan céget, akik elvállalnának ilyen nyomtatást. Ráadásul, mivel 1 db-ról lenne szó, az ára sem lehet egyszerű.

Arra gondoltam, hogy valakinél nincs-e ilyen doboz eladó, vagy nem tud-e olyan helyet idehaza, ahol ez beszerezhető.

0

pumi
pumi picture

Szia!

Ha van terv, azok között amit fent ajánlottak, megcsinalhatom esetleg :-)

0

zus
zus picture

Szia ! Pumi, minden megoldásra vevő vagyok, mivel megtetszett a technika. Miután van 3D tervező programhoz hozzáférésem és az tud STL-t is írni, így legközelebb már majd magam tervezem meg a dobozt. Érdekelne, hogy ha te nyomtatod ki, akkor arról mit lehet tudni ? Anyag, ár, átfutási idő, helyszín, ahová el lehet menni a kész termékért, ilyesmi. Kérelek szépen, hogy tájékoztass privátban, ha máskor működhet a dolog. Nekem egy-egy darabok kellenek általában. Köszönöm.

0