You are here

Navitel MR250 visszapillantó tükrös autós kamera memóriája nem íródik felül

9 posts / 0 new
Last post
pistili
pistili picture

Üdvözlet a Tanyásoknak!
Navitel MR250 5" FullHD visszapillantó tükrös autós kamerában amikor a memória megtelik a zárolt videó fájlok kivételével a memória tartalom a legkorábbi rögzített felvételtől kezdve felülíródik. Ezt mondja a kezelési leírás. Ellenben amikor a memória megtelik a memória kártyát formattálni kell különben nem rögzít a továbbiakban a kamera. Kinek volt ilyen tapasztalata? Milyen megoldás lehetséges a probléma megoldására?
 

Comments
zsugori
zsugori picture
***

szia
lehet hogy nem kellett volna zárolni
A lezárt elemeket nem lehet sem törölni, sem felülírni.

File csatolás: 

0

pistili
pistili picture

Szia!
Köszönöm a válaszod. Asztalon helyeztem üzembe a kamerát. Egy 2 gigás SD kártyával próbáltam ki a felvételt, így hamar megtelt a memória. A felvételt folyamatosra állítottam. Nem volt zárolva a fájl. Hangjelzéssel tudatta amikor a memória megtelt. Nem írta felül. Sajnos ez a típus ezt gyárilag nem tudja,erre a következtetésre jutottam.
Üdvözlettel
Pistili

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Gyakorlatilag NINCS olyan típus, melyik ne tudná felülírni. Még a háromezer forintosnál is alap. Keresgélj tovább a menüben!
Üdv, Z.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Igazad lehet, csak a kamerák ezt nem tudják! cheeky (V.ö.: "Amelyik kutya ugat, az nem harap.")
Speciel én azért dobtam ki az enyémet, mert ugyanezt csinálta. Bevetettem minden trükköt, de nem volt hajlandó felülírni a rögzített felvételt.

Kalex

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
NEM vitát akartam generálni! Szerintem ha egy adott készülék leírásában is (itt adott ez a kittel) szerepel egy "funkció", amit ténylegesen nem nyújt, akkor az hiba, nem pedig tulajdonság. Érdemes lehet reklamálni ott, ahonnan származik. 
Üdv, Z.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Ugyan ilyenem volt csak más névvel, (míg el nem adtam a minősége miatt). Gondolom a menüben engedélyezted a felülírást... akkor esetleg a kártya nem elég gyors neki. Bár ez utóbbit nekem jelezte ha nem volt jó.
Üdv, Z.

0

pistili
pistili picture

Szia!
Az a helyzet, hogy a menüjében ilyen lehetőség nincs. A felülírásra semmi utalás sehol.Oltalmi szintre  van négy lehetőség:alacsony, közepes, magas és kikapcsolt.Ezt mondjuk nem értem mit takar. A gyorsulás érzékelő dönti el, hogy zárolt,vagy nem zárolt mappába teszi a felvételeket.
Ebben a visszapillantó tükrös kamera témában szerinted melyik az elfogadható típus? Én sem vagyok nagyon elégedett ezzel a cuccal. Alacsony megvilágításnál elég zajos a kép.
Köszönöm a válaszod.
Üdvözlettel
Pistili
 

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

SZia!
Emlékeim szerint pedig van, de megpróbálok utána keresni. Amiről írtál az szerintem a szenzor érzékenység, mekkora erőbehatásra dolgozzon. Most egy ilyen teszi nálam a dolgát, eddig nagy megelégedésemre.
https://www.youtube.com/watch?v=gM2Hrvh1Mqk
Üdv, Z.

UPDATE: 

File csatolás: 

0

Sponsored links