You are here

Navon N 260 ROM keresése

4 posts / 0 new
Last post
lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet mindenkinek !

Segítségeteket kérném a következőben: volt kollégám elhozta hozzám NAVON N260 navigácíóját javításra. Mivel kiszálló műszerész napi szinten használatban van. A probléma a következő: a gép bekapcsolás után lefagy. A Google segítségével kideritettem, hogy egy sd kártyára írható ROM file frissiteni képes a programot de sajnos csak N350 re találtam ami fel is telepűl de a kijelzőt nem vezérli. Ha valakinek esetleg megvan biztonsági mentésből akkor legyen szíves küldje el. Ha valakit érdekel akkor az N350 et felrakom a tanyára. Előre is köszönöm !

Comments
lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Látom van mozgás a GPS-ek ügyében úgyhogy előhozom újra a témát. A kolléga azóta már vett egy új GPS-t de engem hajt a kíváncsiság hogy tényleg ez e a baj.
Segítségeteket előre is köszönöm.

0

szoke
szoke picture

Szia!
Ezt találtam. Nem tudom, hogy megy-e, mert nincs navigációm, hogy kipróbáljam!

N260_boot.rar

Üdv: Szőke

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet Szőke !

Köszi a linket ! :bow: Megpróbáltam de sajnos nem működött! Kering fent a neten egy navon N260 nak hívott tartalom de sajnos valójában a 250-es szériához való lehet hogy ez is onnan volt. Kínomban megpróbáltam egy Navon N360 as romot amivel indúl a gép csak más a felbontás ezért zagyvaság van a kijelzőn.

0