You are here

Nemkivant reklamok letiltasa

9 posts / 0 new
Last post
pika75
pika75 picture

Sziasztok. Az a kellemetlen dolog tortenik velem, hogy a minap eloveszem a kabatzsebembol a telefonomat (Samsung J3 2017) hogy beszeljek nejemmel, errefel mikor kinyitom, szebetalalom magamat egy nem kívánt oldallal. Es hiaba lovom ki, zarom be az oldalt, random megjelenik akar bongeszes kozben is (olx). Telepitettem egy adblock-ot, de ezen is atlopja magat, viszont a tartalmat mar nem tudja megjeleniteni. Factory reset-et nem szeretnek rajta, a nejemnek van rajta egy csomo fenykepe. A Chrome le van allitva, a Samsung Internet is, megis ezen keresztul lopja vissza magat. Mar nem tudom mit tegyek, hogy kiirtsam azt az oldalt. Ebben kernem a segitsegeteket. 

Comments
CRC
CRC picture

Mentsd le a felhőbe, akárhová a pótolhatatlan dolgokat, utána próbálkozz bármivel.
 

0

agressiv
agressiv picture
*

Azért az nem semmi, hogy az eddigi kirúgott fiókjaid képeit is vastag bőrrel berakod az avatarodba! A pofátlanságodnak nincs határa az biztos... angry

5

agressiv
agressiv picture
*

Valamiféle reklámozó vírus került a masinára egy alkalmazáson keresztül. Keress valami vírusírtó appot, az talán megtalálja és eltávolítja.

0

pika75
pika75 picture

Szia. Tudsz valami jo viruskergeto appot amit a Play aruhazbol letolthetnek?

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!

Nekem az Eset Nod Android van fent. Szerintem korrekt, bár én a fizetős változatot használom, mert ennyit megér a biztonság.

Kalex

0

pika75
pika75 picture

Szia. Koszonom, megprobalom.

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Malwarebytes és Avira volt nálam a legjobb hatékonyságú.
Ezután ha rootolot a készülék, érdemes a HOSTS fájlt feltölteni mobilreklám szűrőkkel (LuckyPatcher 1 gombnyomásra megteszi), illetve AdGuard-ot használni, ugyanis az rendelkezik tűzfallal. Igaz, induláskor (BOOT) még nem, de utána megszabható, hogy melyik program férjen hozzá a mobilnethez, melyik a wifis nethez.
apk4free.net oldalról tudod letölteni az említett programok használható verzióit is (Pro, Patched), amik nem csak kiírják a találatot, hanem el is távolítják.
Az ingyenes verziók nem érnek semmit.

Az én készülékemben pl. gyári programok hozták be a vírrusokat, illetve azt is vírusnak látta a Malwarebytes. Azokat letiltva/törölve a készülék megy tovább hibátlanul, tehát igaza lehetett.

1

melyon
melyon picture

Sziasztok.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
A nemkívánatos dolgok "általában" ( azért írom, hogy általában mert a nagyon figyelt Goole Play áruházból is jöttek be már dolgok ) a pluszban telepített app -okkal jönnek együtt, kéretlenűl, sunyin... ill. az interneten keresztül esetleges behúzással....
Először lementeném gépre, laptopra a szükséges dolgokat és utána leírtani a telefonról a károkozókat és ha sikerült lehet továbblépni.
Ha végképp nem szabadulsz meg tőlük, akkor   a gyári újrahúzás megoldja, hátránya, hogy újra be kell lakni viszont tiszta új telefonként kezdi újra az életét.
Én személy szerint nem használok Chrom -ot, több ok miatt....
A mobilos firefoxot használom ublock origin (Raymond Hill -féle ) blokkolóval. ingyenesen letölthető... néha oda sem enged ahová kellene, de sok kéretlen oldalt és reklámot eleve leblokkol, szóval sokaknak nagyon bevált, nem csak droidon hanem Win alapú gépeken is, (pldul Windows esetén érdemes még az Emsisoft Browser Security progiját is a bővitményekhez hozzáadni az Ubloc Origin mellé.. (csendben figyelnek, gyorsak és teszik a dolgukat nagyon minimális memória felhasználás melett...
Talán segít amit írtam.  Üdv.

( ui. az androidos telefonon lévő adatok mentéséhez és visszaállításához nagyon bevált (típusfüggetlen) a My Backup Pro apéká, a te esetedben  (névjegyzéket azt nem mert az mehet direkt SD kártyára)..  de adatokat,  hívásinfókat sms-eket mentenék vele, appokat nem, de ha csak biztonsági mentés kell egy esetleges visszaállításhoz vagy másik telefonra migráláshoz akkor szinte minden fontosabb dolgot le tudsz vele menteni, majd tetszőleges hasonló eszközön visszaállítani.)

 

0

Sponsored links