You are here

Nemkivant reklamok letiltasa

7 posts / 0 new
Last post
pika75

Sziasztok. Az a kellemetlen dolog tortenik velem, hogy a minap eloveszem a kabatzsebembol a telefonomat (Samsung J3 2017) hogy beszeljek nejemmel, errefel mikor kinyitom, szebetalalom magamat egy obszcen, perverz oldallal. Es hiaba lovom ki, zarom be az oldalt, random megjelenik akar bongeszes kozben is (olx). Telepitettem egy adblock-ot, de ezen is atlopja magat, viszont a tartalmat mar nem tudja megjeleniteni. Factory reset-et nem szeretnek rajta, a nejemnek van rajta egy csomo fenykepe. A Chrome le van allitva, a Samsung Internet is, megis ezen keresztul lopja vissza magat. Mar nem tudom mit tegyek, hogy kiirtsam azt az oldalt. Ebben kernem a segitsegeteket. 

Comments
CRC
CRC's picture

Mentsd le a felhőbe, akárhová a pótolhatatlan dolgokat, utána próbálkozz bármivel.
 

0

Vote up!

You voted ‘up’

agressiv
agressiv's picture

Azért az nem semmi, hogy az eddigi kirúgott fiókjaid képeit is vastag bőrrel berakod az avatarodba! A pofátlanságodnak nincs határa az biztos... angry

5

Vote up!

You voted ‘up’

agressiv
agressiv's picture

Valamiféle reklámozó vírus került a masinára egy alkalmazáson keresztül. Keress valami vírusírtó appot, az talán megtalálja és kiganézza.

0

Vote up!

You voted ‘up’

pika75

Szia. Tudsz valami jo viruskergeto appot amit a Play aruhazbol letolthetnek?

0

Vote up!

You voted ‘up’

Kalex
Kalex's picture

Szia!

Nekem az Eset Nod Android van fent. Szerintem korrekt, bár én a fizetős változatot használom, mert ennyit megér a biztonság.

Kalex

0

Vote up!

You voted ‘up’

pika75

Szia. Koszonom, megprobalom.

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content