You are here

Nestlé XS H/5 kávégép

2 posts / 0 new
Last post
steiner
steiner picture

Sziasztok !
Volna esetleg itt valaki aki ismeri a fenti instant kávégép programozási módját,konkrétan az ár változtatására gondolok !
Ez egy szűk felhasználói létszámú társaságban van,és az árat szeretnénk változtatni,biztosan nem jól kerestem  eddig ezért  nem sikerült rátalálni.
Megköszönném ha ebben tudna valaki segíteni !
Üdv.

Comments
ityvity
ityvity picture

Ezzel a géppel még nem találkoztam . Több évig   kávé meg ital automatákat üzemeltetem szervizeltem , meg töltöttem . Általánoságban mind több szintű   menü rendszerrel rendelkezett , amit különböző jogosultságot biztosított , a szerviz mod belépés után . Ezeket általában a forgalmazó adja meg az üzemeltetőnek ,és nem publikusak , úgy hogy netten ilyen nincs  , ha valaki felteszi , az jogot sért  . Alap hozzáférés a havi elszámolás kiolvassa (adag , pénz , kávé meg porok fogyása ) ,  a töltő feladata . Az  árazás , gramolás , adag beállítás , meg változó volt cégéként ,ezt dokumentálni kellet , volt ahol egy ember végezte  es  járta körül a gépeket .  Mind szervizes mindenhez volt hozzáférésem , de alap lap cserekor mikor 20 ital meg annak a 8-10 paramétert kellet beállítani , előre meg szerkesztett adatokat , lap topról vittük be . 
Másik kérdés az ilyen pénzes kiszolgáló nélküli eladásnak az  AFE doboz (sim kártyás )  , ami be van kötve a nav-hoz . Ez nélkül illegális a pénzes üzemeltetés , és most olvasom híreket , hogy több ezer , alvó gép let beélesítve és megy az ellenőrzés. .

0