You are here

Nokia 3 nem lehet hard resetelni

12 posts / 0 new
Last post
atis76
atis76 picture

Sziasztok!
Kislányom telójáról lenne szó.
Hard resetelni kellene de a billentyükonbinációval nem lehet.
vol fel + power gomb .
igy csak ujraindulgat.
Hogyan lehetne hard resetelni?

tipus: TA1020

üdv:atis76

Comments
Josi
Josi picture

Itt elég részletesen, ábrákkal elmagyarázzák:
https://www.hardreset.info/devices/nokia/nokia-3-ta-1032/

0

Jaca
Jaca picture
****

0

uniman
uniman picture
***

Ez lenne a "hard reset" ? A telefon menüjében is benne van a gyári beállítások visszaállítása...vagy nincs?
Persze a videó vége után következő pillanatokra is kíváncsi lennék - mikor a telefon kéri a "gugle" fiók adatait/jelszavát, amellyel a telefont "üzembehelyezték"...vagy ezt is rosszul tudom?   Persze, ha ezek az adatok megvannak, akkor....smiley

0

atis76
atis76 picture

Szia Jaca!

Ez a vol+ és power , ezen túl vagyok .
Ezzel s megoldással csak ujraindulgat.

üdv:atis76

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Az ürge rádugta a töltőt is, és marha hosszan nyomta. Amúgy a hangerőgomb biztosan működik?
Üdv: Jácint

0

atis76
atis76 picture

Szia!
Igen mükődik a hangerő gomb.
Teljesen megbolondult a telo azért kellene resetelni.
Töltöre dugva azonnal kikapcsol,viszont ugy is feltölti az akkut .
Összevissza telepítettek rá minden marhaságot azóta csinálja ezeket.

üdv:atis76

0

atis76
atis76 picture

Lemaradt:

Ugy lehet bekapcsolni hogy vol+ és power gomb pár másodpercig nyomva.

 

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Kapcsold ki a telefont, dugd rá töltőre, és addig nyomd a hangferő fel és power gombot, míg meg nem jelenik a reset menü.Az ürge is vagy 25 másodpercig nyomja.

0

bluemoon
bluemoon picture

Szevasztok,

mind tavalyig a nokia E7-est használtam. Megázott a mellényzsebben. Összevissza, eratikussan működött. Benéztem a szolgáltatómhoz, hogy milyen telefonra jogosúltam. Belenézett a számitogépbe, bármilyenre, 25éve a mi páciensünk és nem igényelt bármilyen készüléket, 2év lefizetés, bármelyik. Mi a kinálat? Valmi sisu, honsu, motorola, nokia. Akkor legyen nokia 3.2, a 2110töl az E7ig jóformán mindegyiket használtam és meg vagyok elégedve. Kiderűlt, hogy nagyobb és haszontalan marhaságot még nem vásároltam mint mobil telefont. Amellett, hogy akkora mint 1 WC kagyló fedele, ha fel akarom "emelni" a vonalat az egész képernyőn alúlrol fentig huzgálnom kell az ujjamat, hólyagosra. A többit nem is emlitem azon felűl, hogy folyamtossan frissit, restartol a frissités után stb. Mielőt falhoz vágtam irtam a nokia szerbiai "supportnak", hogy sehogyan sem tudok kapcsolatot teremteni a számitógépeimmel, se a W7 sem az OSX-el, sem a BT sem USB-n egyaránt. Felismeri, hogy nokia 3.2 és órákig keresi a drivereket majd feladja. Az OSX felismeri de mindjárt le is kapcsolja. 2 hétre rá megkaptam a választ, angolúl, valószinűleg indiábol, hogy a microsoft letöltésre bocsátott egy valamilyen USB meghajtócsomagot ami tartalmazza a mobil komunikációhoz hiányzókat. Sejtettem, hogy valami átverés, de letöltöttem az ms honlaprol az installt, beinditottam, restart és tényleg korszakalkotó változás történt, most már fel sem ismerte amikor USB-re kapcsoltam. Szétkaptam az E7-est, ultrahang, isopropyl és nagy örömömre elkezdett viselkedni és majd 1 éven át haverkodunk, semmi harag,  megbocsájtott és a fiatalabb lebutitott öccsét nem emlegetjük. A 3.2 kapott még 1 esélyt amikor eszembe jutott, hogy anno még a lenovo k900-zal úgy sikerűlt kapcsolatba lépni a számitógéppel, hogy 1 web alapu komunikációs software-t használtam, az airdroid. Sikerűlt gond nélkűl a 3.2-est is wifi-keresztűl használni, mint fényképezőt. MI a konklúzió? Az, hogy ezeket a megtévesztően ú.n. okos telefonokat már nem igénylem, és ha valakinek baja van vele, adja fel, főleg az internetes "megoldásokat". Nemrég néztem, hogy a fickó hogyan szedi le a rontást a BIOS-rol egy acer laptoprol. Szétszereli, kiveszi a Li cellát, visszaszereli, összeszerli és mi csoda, nincs pass a BIOS-on. Na persze. Meg a többi hülyeség. Nyomd ittt-ott amig a körmeid meg nem kékűlnek.
A tisztelt kolegának sok sikert kivánok a nokiával. A megoldás szerintem az, hogy 1 mobilszervizben megfelelő hard é soft-tal visszaállitják a gyári-ra.

Üdvözletem

0

Jaca
Jaca picture
****

Amellett, hogy akkora mint 1 WC kagyló fedele

Szia!

Ma ezen fogok röhögni egész nap! Feldobtad a reggelem, köszi! laugh

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Legutóbb Nokia Lumia volt nálam jó pár éve, azt rá lehetett dugni a gépre és még fel is lehetett törni, hogy az ember hozzáférjen a fájlrendszerhez és módosítani is tudjon fájlokat.
Ezeket az újabbakat nem ismerem, de videók helyett érdemes inkább leírást olvasni, ahol a gombos és a menüs törlésre is van infó:
https://helpandroid.com/how-to-reset-nokia-3

Ezen már ír hülyeséget is (szerintem):
https://devicereset.com/hard-reset-nokia-3-android-smartphone
... szedd ki az aksit, a sim-et, az SD-t és pakold vissza, töröl mindent... kikapcsolva honnan tudná, hogy ki lettek szedve a dolgok? De ír több módot, hogy el kell engedni, de csak az egyik gombot, stb. Talán van benne valami, ami hasznos lesz.

Itt már távoli törlésről is ír, valamint ADB módos törlésről:
https://hardresetmyphone.com/how-to-hard-reset-nokia-3-1

0

Sponsored links