You are here

opel sc 202c autórádió gondok

20 posts / 0 new
Last post
malachus
malachus picture

Hello mindenkinek!
Olyan gondom lenne, hogy a fel akarom éleszteni a fent nevezett autórádiómat, mivel öregvasam eladósorba került és megígértem teszek bele vmi. zajt. Jó ég tudja hány éve kallódott lomjaim között, de most jószolgálatot tenne ha tudnám a kódját. Ebben kérném segítségeteket, mivel az oldalon talált generátorok rossz számsort adnak meg és már "4 SAFE" -nél járok. Mivel nem életcélom késöbbiekben ilyesmivel foglalkozni elég volna a 4db szám is, esetleg honnan tölthetnék le egy jó progit hozzá? A pontos tipusom : OPEL sc202c
GM 0202 B 3105438
7 641 850 521

Segítségeteket elöre is köszönöm! Üdv Tamás

Comments
Lengyi
Lengyi picture
*****

Üdv.
Lassan SAFE 7-nél jársz. Ideje lenne megállni, és kiolvasni.

0

malachus
malachus picture

Hello ! Sőt jobbat mondok, ez visszafelé számol . Safe 1 nél járok mostmár valóban ki kell olvastatnom. Jövőhéten megerőltetem magam. Üdv.: Tamás

0

city217
city217 picture

Sőt én még jobbat mondok. Állítólag tised a rádió. Ülj le és gondolkozz hol lehet a kódja.
Azért a locsolkodásról se feledkezzetek meg. :)
Szép ünnepet. :beer:

0

malachus
malachus picture

Egyébként én vagyok a hülye! Miért kell nekem magyarázkodásra pazarolni az időt? Lassan a koccintás valóban aktuális lesz, csak piszkálj és idegesíts még egy kicsit! De hát a taxisok már csak ilyenek! :beee:

0

malachus
malachus picture

Helló ! Látom nem bírsz napirendre térni a téma felett ! Anno tizen pár éve engem is megcsapott a gépjármü import által kecsegtetett gyors (?) pénzszerzés lehetősége, ami igy utólag belegondolva nekem nem jött be, bár nem is bántam meg. Az összes lomot úgy adtuk el ahogy vettük, nálunk nem volt szokás hogy a rádiokat külön értékesítsük. De ez az egy lom, hogyan és miért maradt rajtam, ha megfeszülök sem jut eszembe, de most megtaláltam és örültem volna neki. És innentől írtam a forumra. Tehát összefoglalva én ezért valaha pénzt adtam az egész körítésével együtt, így az enyém. Persze ha az előző német gazdája lopta akkor én meg orgazda vagyok. Pont. Aki nem hiszi járjon utána !

0

city217
city217 picture

Szia.
Ennyire nem komoly a dolog, én azt gondoltam sajátod volt a cucc, és használtad.
Valójában elnézést kérek tőled mert személy szerint nem rád gondoltam, csak hirtelen összefutott itt egy rakás kód keresés. Sajnos tízből nyolc esetben nekem van igazam, és a szerelő ha nem kódolná ki, akkor talán kevesebb lenne az ilyen bűncselekmény. Nekem is volt sok kódos rádió, és vigyáztam a kódra, úgy adtam vettem.
Mindez lényegtelen, sok sikert.
Üdv

0

malachus
malachus picture

Bocsánatkérésedet elfogadom. Sajnos igazad van a tízből nyolc esetre és a szerelők fent emlitett hozzáállására. Nekem pont ezért soha nem volt kódos cuccom. Mindig a levehető előlapban bíztam. Jelzem kb. 7-8 éve tokjában őrizgetek egy pioneer elölapot, aminek sassziját oldalüvegtörés mellett vették ki az autómból. Tehát erről ennyit. Üdv.: :beer:

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Sziasztok!

Úgy 8 éve oldalüveg és műszerfal töréssel nekem is elvitték a kódos rádióm. A rendőrség és az ott lakók szerint 2 nap alatt én voltam a harmadik "szerencsés"! Másnap az összes környékbeli szerelőt értesítettem (gyári szám stb.)
Pár nap múlva az egyik felhív, hogy ott a rádióm nála, de egy autóba van beszerelve, szeretnék elindítani, és ugyan mondjam már meg a kódját. :fun:
Felháborodtam és kérdeztem ezt mégis, hogy gondolja? Erre közölte, hogy biztos valami félreértés, mert ez xy rendőr százados autója, és ő vette bele a rádiót! :shock:
Na erre varrjatok gombot! (Persze a kódot tartalmazó cetlit én meg rögtön "elvesztettem"!) :p

Üdv: Laci

0

jancsika
jancsika picture

szia malachus--eszembe jutott,nem-e tevesztettek valahol a programozason :rohog: ,es veletlen a 7 641 850 521 helyett a 7 641 852 521-nek tettek be a kodot? mert ez esetben 3638 lenne :D ,de ez csak tipp...udv...

0

malachus
malachus picture

Hát sajna nem

0

city217
city217 picture

Imádom ezeket a kódolási problémákat. Meg kell mondani a tolvajnak hogy legközelebb a kódot is nyúlja le.
Erről az jutott eszembe amikor az éjszakában taxiztam, és hoztak egy tv-t a kirakatból hogy vegyem meg. No ezt azért nem tettem meg mert hiányzott a jótállása. :fun:
Most jön a mondás: akinek nem inge, stb.
Üdv

0

malachus
malachus picture

Megpróbálom a mondás szerint értékelni a hozzászólásodat, de ez a "taxis" dolog ront a helyzeten.

0

jancsika
jancsika picture

szia--egyetertek lengyi valaszaval :D ...udv...

0

malachus
malachus picture

HELLO! Időközben nekem is meg lett ez a számsor, de ez sem jó. Lehetséges az hogy túl öreg ez a masina ezekhez a kalkulátorokhoz? Még külön eeprom sincs benne, a prociját meg nem tudom hogyan kellene mókolni. Teszek egy pár nem annyira jóminőségü képet fel a belsejéről. Csak makacsságom miatt foglalkozom vele mostmár, de az is lehet a kukában végzi! Köszi a válaszokat Tamás

File csatolás: 

0

jancsika
jancsika picture

szia malachus,nos ha nem babraltak ezzel a radioval,a gyari kod megis a fent emlitett kell hogy legyen,persze ha valamelyik szamjegy nincs elnezve,mert valahogy nehez elhinni,hogy egyikkel se mukodjon,de igazabol ha kiolvasnad a procit,derulne ki,de ott mar valoszinuleg nem a gyari kod van benne,de majd meglatod mit kezdel vele,mert ezzel a szeriaszammal tobbet is gyartottak,van peldaul 2000 elotti es utani,de akkor is jo lenne ellenorizni a szamjegyeket,de kivancsi lennek mi van a prociban :D ,udv!

0

malachus
malachus picture

Köszönöm mindenkinek a segítséget. Jövő héten kiolvasom a procit, bár már nem aktuális az autóba való szerelés, de mostmár csak azért is végére járok a dolognak és feltétlenül beszámolok nektek az eredményről. Üdv.: Tamás

0

Lengyi
Lengyi picture
*****

Ezeket szeretem! Jó a kalkulátor, de át is lehet írni a proci belső epromját. Egyébként Motorola Controller: ZC408800CFN / 8 925 9000 612 vagy
ZC408737CFN / 8 925 9000 244. Ez nem más mint: MC68HC05B6, ami benne olvasható.

0

Lengyi
Lengyi picture
*****

C:2907

0

jancsika
jancsika picture

hello--szeretnem tudni,idaig milyen kodokkal probaltad? udv...

0

Sponsored links