You are here

ORION LCD T32D chassis 17MB12-3, nem indul csak a LED világit

7 posts / 0 new
Last post
origokoki

Tisztelt kollégák. Egy ORION LCD TV javitásával bajlódom már egy ideje. A cimben emlitett tipus alaplapja 17MB12-3, a benne levő táp pedig 17PW20. Nos a helyzet az,hogy bekapcsoláskor csak a kijelző LED világit,állandóan ég,de nem kapcsol be a háttérvilágitás és valójában maga a készülék sem ébred.Leellenőriztem a tápot, minden feszültség megvan,mindaddig,amig össze nem kötöm az alaplap PL852-es csatlakozójával.Akkor ugyanis minden feszültség elveszik a tápon, kivéve a 3,3V STBY és az 5V értékeket. Ha viszont csak ezt a PL852-es csatlakoztatást távolitom el a tápról, a többi PL850,PL851,PL853 rajta marad,akkor megvannak a tápon a feszültségek.A TANYÁN megtalálhatóak az emlitett táp ás chassis rajzok.
Tudna-e valaki segiteni, van-e ötlete valakinek mi lehet az ok?

Comments
origokoki

Vajon a flash tartalmat kellene cserélni?

0

Vote up!

You voted ‘up’

Gabor2
Gabor2's picture

Üdv.
Úgy emlékszem ,ezek elindulnak C32-C64-nélkül is.
Bár biztos nem vagyok..

0

Vote up!

You voted ‘up’

zoltan35
zoltan35's picture

Szia!
Üressel is indul, (megírja magának) de nélküle nekem nem kapcsolt be. Viszont volt amelyik nem reagált semmire, csak ha egy másikból raktam bele "írottat". (ez amolyan paranormális jelenség lehet)
Üdv,Z.

0

Vote up!

You voted ‘up’

origokoki

igen,erről már olvastam én is ,legfeljebb holnap kipróbálom a műhelyben, most mágis vasárnap van.Habár szerintem valami hardveres probléma lehet

0

Vote up!

You voted ‘up’

origokoki

Sajnos nem indul üres EEPROMMAL sem nem ez lesz a baj.Valami rövidre zárja a tápot

0

Vote up!

You voted ‘up’

origokoki

Az alaplapon biztositékok voltak kiégve.
Miután kiküszöböltem a problémát, ismét következett a próba.
Most az a helyzet,hogy egy pillanatra megjelenik a kép, de gyorsan ki is kapcsol.
Vajon a csövek lehetnek rosszak, vegy közülük egyik ?

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content